Alt yapıya yeni tesis

Alt yapıya yeni tesis

Ahmet Şan, "Oyuncu yetiştirirken tabiki de tesiste önemli. Nihat Gün Spor Tesislerinin modernize edilerek Konyaspor'umuza kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum

Torku Konyaspor Kulübü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Konya ASKF Genel Başkanlığı'nın ortaklaşa girişimleri sonucunda yenilenerek modernize edilen ve alt yapıya kazandırılan Şehit Jandarma Astsubay Çavuş Nihat Gün Spor Tesisleri'nin tanıtım toplantısı yapıldı.

Toplantıya Kulüp Başkanı Ahmet Şan, Genlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Tesisler Şube Müdürü Bekir Sami Kağıtçı, Konya ASKF Genel Sekreteri Derviş Ortasarı, Mali Sekreter Faruk Hatipoğlu, Eğitim Sekreteri İbrahim Karabacak, Alt Yapı Genel Koordinatörü Cihan Önal ve yardımcısı Taner Ay ile alt yapıda görev yapacak antrenörler katıldı.

330.20150828095342.jpg

Konyaspor'un transfer yasağı cezası aldığı 2010-2011 sezonundan bu yana alt yapıya verilen önemin arttığını ve bunun karşılığını da oyuncu yetişmesi adına almaya başladıklarını ifade eden Kulüp Başkanı Ahmet Şan, "Oyuncu yetiştirirken tabiki de tesiste önemli. Bu bağlamda tesisleşme adına da yapılan işbirlikleri neticesinde kulübümüze önemli kazanımlar gerçekleşti. Şu an içerisinde bulunduğumuz Nihat Gün Spor Tesislerinin modernize edilerek Konyaspor'umuza kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İnşallah bu tesislerin sayısı ve A Takımımıza yükselerek Türk futboluna kazandırılacak sporcularımızın sayısı artacak, Konyaspor hem tesisleşme hem de alt yapıya verdiği önemle Türk futbolunun lokomotif kulüpleri arasındaki yerini alacaktır. Buna inanıyoruz" şeklinde görüş belirtti.

300.20150828095330.jpg

Alt Yapı Genel Koordinatörü Cihan Önal'da yaptığı konuşmada, "Yıllardır tribün altında hizmet veren alt yapımızı daha sağlıklı şartlarda faaliyetlerini sürdürmesi adına yapılan girişimler olumlu sonuç verdi. Kulübümüz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Konya ASKF Genel Başkanlığı'nıın ortak çalışması sonucu Şehit Jandarma Astsubay Çavuş Nihat Gün Spor Tesisleri modernize edilerek takımlarımızın hizmetine sunuldu. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Alt yapı takımlarımız buradaki soyunma odalarını ve sahaları kullanarak çalışmalarını sürdürüyor. Takımlarımızda gerçekten yetenekli ve ileriye dönük kulübümüze ve Türk futboluna katkı sağlayacak isimler var. Sizlerden ricamız özellikle U13 ve U14 Takımlarımızı takip etmeniz. Orada yıllardır süregelen birlikte oynama alışkanlığı ilerleyen senelerde de devam edecek ve buradan önemli isimler Türk futboluna kazandırılacak" diye konuştu.

Alt Yapı Genel Koordinatörümüz Cihan Önal, alt yapı takımlarımızın yanı sıra 12 ay boyunca hizmet verecek 'Futbol Okulu' projesinin de hayata geçirildiğini ve buradan da yetenekli isimlerin futbola kazandırmayı amaçladıklarını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.