Alt yapı olmazsa olmaz

Alt yapı olmazsa olmaz

Başkan Ahmet Şan, "Alt yapı artık bizim kulübümüz için olmazsa olmazlarımızdan. Son dönemde zamanımızın büyük bir kısmını alt yapı için harcıyoruz. Güzel işler ve çalışmalar oluyor" dedi

Geçtiğimiz günlerde yapılan yeniden yapılanma ile 2016-17 sezonunda  Atiker Konyaspor Futbol Gelişim Akademisi'nde yer alan takımlarda görev yapacak alt yapı antrenörleri düzenlenen iftar yemeğinde Atiker Konyaspor yönetimi ile bir araya geldi.Atiker Konyaspor  Alt Yapıdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hamdi Parmak'ın ev sahipliğini yaptığı yemeğe Atiker Konyaspor Başkanı Ahmet Şan ve Atiker Konyaspor Yöneticileri yanı sıra Atiker Konyaspor Genel Müdürü Muhammed Ak, Akademi Koordinatörü Cihan Önal, Akademi Menajeri Taner Ay, Atiker Konyaspor ve pilot takımı Aanadolu Selçukspor'un alt yapı takımlarında görev yapacak antrenörler ile personel katıldı.

YÖNETİME TEŞEKKÜR

Yemek sonrası kısa bir konuşma yapan Futbol Gelişim Akademisi Koordinatörü Cihan Önal, düzenlenen yemekle yeni sezonda görev yapacak antrenörlerin yönetimimizle kaynaşmasını amaçladıklarını ve yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürdüklerini belirtirken, verdikleri destekten dolayı Kulüp BaşkanıAhmet Şan'ın nezdinde Yönetim Kuruluna teşekkür etti.

ÖNEMLİ İŞLERE İMZA ATILACAK

Alt yapının kendileri için büyük öneme sahip olduğunu ifade eden Atiker Konyaspor  İkinci Başkanı Fatih Yılmaz, iki sezondur alt yapıda gerçekleşen organizasyonlarla sağlam bir yapının oluşmaya başladığını belirterek, "Tesis konusunda da ciddi çalışmalarımız var. Güzel işler oluyor. Bu güzel işlerin karşılığında da başarılı olmamızın şart olduğunu düşünüyorum. İnşallah daha imkanlar sunacağımız alt yapıda önemli işlere imza atılacak ve Atiker Konyaspor alt yapı konusunda örnek gösterilen kulüpler arasında olacaktır" diye konuştu.

ALT YAPI İÇİN ÇOK ÇALIŞIYORUZ

'Alt yapı artık bizim kulübümüz için olmazsa olmazlarımızdan' diyerek konuşmasına başlayan Atiker Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, "Elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz. Yetişemediğimiz yerler mutlaka oluyor. Ancak yine de son dönemde zamanımızın büyük bir kısmını alt yapı için harcıyoruz. Güzel işler ve çalışmalar oluyor. Bunun devamının gelmesi lazım. Amaç 'Her sene A Takıma bir oyuncu vermek değil', gerçek anlamda sağlam temellere oturmuş, rol-model olmuş ve herkes tarafından örnek gösterilen bir alt yapı oluşturmak. Bunun için sizlerinde elinizden geleni fazlasıyla yapacağınıza inanıyorum. İnşallah tesisleşme konusunda önümüzdeki günlerde gelecek müjdeli haberlerle artık alt yapı takımlarımızın sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum. Alt yapıda güzel işler ve bunların karşılığında da başarıların geleceğine Yönetim Kurulu olarak inancımız tam" şeklinde görüş belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.