Alper Avcı, yeni transferleri beğendi

Alper Avcı, yeni transferleri beğendi

Anadolu Selçukspor’da Teknik Direktör Alper avcı yeni transferlerden memnun kalırken Pendikspor deplasmanından alınan bir puanın önemli olduğunu kaydetti

Anadolu Selçukspor’da teknik direktör Alpar Avcı sezonun ikinci yarısına iyi başlamak istediklerini ve bu anlamda Pendikspor deplasmanından alınan bir puanın önemli olduğunu kaydetti .Avcı:  Tüm oyuncularımız kendi performanslarının üstüne koymaya devam ediyorlar. Buda bizi mutlu ediyor. Şimdi evimizde oynayacağımız çok zorlu bir maç var. Lider ile karşılaşacağız.  Kendi sahamızda bu maçı kazanmak istiyoruz” dedi.

Teknik direktörü Alper Acı açıklamasında şunları söyledi: “Sezonun ikinci devresine iyi başlamak istiyorduk. Bu anlamda Pendikspor karşılaşması önemliydi. Karşılaşmaya iyi başladık. Takım savunması ve hücum organizasyonları olarak beklentimizi karşılayan bir ilk yarı oynadık. Skor anlamında bizi öne geçiren golü de bulduk. Oyun tam anlamıyla istediğimiz gibi giderken bir anlık konsantrasyon kaybı kalemizde golü görmemize sebep oldu. Sonrasında yine üstünlüğü sağlamak adına gösterdiğimiz çabalar vardı. Yine de Pendikspor karşısında oynadığımız futbol sergilediğimiz görüntü bize devre arası çalışmalarının olumlu geçtiğini gösterdi. Oyun anlamında kendimizi ilk devreye göre bir adım daha öne taşıdık. Maçta belki geriden gelip beraberliği yakalasaydık bir puan bizi mutlu ederdi ancak galibiyeti kaçırdığımız için üzgünüz. İkinci yarıya puanla başlamak önemliydi bunu başardık. Şimdi evimizde oynayacağımız çok zorlu bir maç var. Lider ile karşılaşacağız.  Kendi sahamızda bu maçı kazanmak istiyoruz. Devre arasında aramıza katılan Savaş Polat takıma ayrı bir ivme verdi. Kalecimiz Alp sergilediği performans ile uzun yılan Konyaspor’a hizmet edebilecek bir görüntü verdi. Tüm oyuncularımız kendi performanslarının üstüne koymaya devam ediyorlar. Buda bizi mutlu ediyor.”

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.