Alper Avcı: Sabrın meyvesini yiyoruz

Alper Avcı: Sabrın meyvesini yiyoruz

Anadolu Selçukspor Teknik Direktörü Alper Avcı son dönemde yakalanan çıkışın gösterilen sabrın eseri olduğunu ifade etti. Avcı yönetimin kendilerine sabır gösterdiğini başarının bu sabırla geldiğini söyledi

Evinde Nazilli Belediyespor'u 2-1 mağlup eden Konya Anadolu Selçukspor'da teknik direktör Alper Avcı, açıklamalarda bulundu. Alper Avcı’nın açıklamaları şu şekilde: “Hafta içerisinde zorluk derecesi çok yüksek bir karşılaşma oynadık. Çok efor sarf ettiğimiz bu karşılaşmada Şanlıurfaspor deplasmanında aldığımız galibiyet bizi mutlu etti. Bu maçın ardından iç sahada çok zor bir maç bizi bekliyordu. Bunu biliyorduk ve aldığımız galibiyet bu anlamda çok büyük önem taşıyor. Performans anlamında ve saha içerisinde gösterdiğimiz oyun anlamında açıkçası bu karşılaşma bizi çok tatmin etmedi, ancak aldığımız galibiyetten ötürü çok mutluyuz. İyi takım olduğumuzu gösterdik, çünkü bazen öyle maçlar oluyor ki kötü de oynasanız galip gelmeyi biliyorsunuz. Bugün kaçırdığımız pozisyonlar da var. Ben oyuncularımı özellikle bu bir hafta içerisinde oynadığımız üç karşılaşmada 7 puan topladıkları için tebrik ediyorum. İnşallah önümüzdeki süreçte daha iyi olacağımızı düşünüyorum” dedi.

YÖNETİMİMİZ BİZE SABIR GÖSTERDİ

Sezon başında yeni kurulan bir ekip olduklarını ve geçtiğimiz sezona göre kadronun tamamen değiştiğini kaydeden Avcı, “Sezon başında biraz sabır istemiştik. Zamanla bazı şeylerin oturacağını biliyorduk. Allah razı olsun yönetimimiz bize sabır gösterdiler. Şimdi bunun meyvesini yemeye başlıyoruz. Bunun hem oyun anlamda hem skor anlamında daha da süreceğini ve daha iyi noktalara geleceğinize inanıyorum” ifadelerini kullandı.

PLAY-OFF HATTININ İÇİNDE YER ALMAYI ÇOK İSTERİZ

Ligin ikinci yarısında yakalanan çıkış ve alınan puanlarla takımın play-off hattına yaklaştığının sorulması üzerine teknik direktör Alper Avcı, “Sezon sonunda A takımımız Konyaspor’a birkaç oyuncu verebilirsek bu bizi daha mutlu edecektir. Biz çok genç ve tecrübe edinmeye çalışan bir ekibiz. Genç oyuncularımız tecrübe edindikçe daha güzel şeyler yapacaklardır. Evet Play-off hattının içerisinde yer alan bir takım olmayı çok isteriz, ancak önceliğimiz Konyaspor’a oyuncu hazırlayabilmek. Sezon sonunda Konyaspor’a birkaç tane oyuncu verebilirsek çok daha mutlu olacağız, bu anlamda çalışmalar yapıyoruz” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.