Alper Avcı: Ligde üst sıraları hak ediyoruz

Alper Avcı: Ligde üst sıraları hak ediyoruz

Alper Avcı, “Oyuncularımızı tebrik ediyoruz. Alınan sonuçtan son derece memnunum. Karşılaşma her iki yarıda farklı oynandı. Her iki yarıda bize göre bambaşka birer takım olarak mücadele ettik. İlk yarı istediklerimizi çok fazla sahaya yansıtamadık

Konya Anadolu Selçukspor Teknik Direktörü Alper Avcı, Niğde Belediyespor karşısında alınan 2-1'lik galibiyeti değerlendirdi. Teknik direktör Alper Avcı'nın açıklamaları şu şekilde: Teknik direktör Alper Avcı, “Oyuncularımızı tebrik ediyoruz. Alınan sonuçtan son derece memnunum. Karşılaşma her iki yarıda farklı oynandı. Her iki yarıda bize göre bambaşka birer takım olarak mücadele ettik. İlk yarı istediklerimizi çok fazla sahaya yansıtamadık. Özellikle çabuk oyuncularınızı kullanmak istedik, fakat ön bölgede fazla üretken olamadık. Süleyman ve Alpay’ı bu anlamda çok fazla kullanamadık. İkinci yarı biraz daha ön tarafta risk aldık ve bu riskte sonuç getirdi. Çok pozisyona girdik. Oyuncularımı tebrik ediyorum, iç sahada bir galibiyet daha aldık. Bu maçtan sonra özellikle ligin son haftasına kadar oynayacağımız her karşılaşma bir sonraki maçın önemini daha da artırıyor.

HEDEFİMİZ ÜST SIRALAR

Şimdi önümüzde Fethiyespor karşılaşması var. İnşallah deplasmandan iyi puanla dönerek yavaş yavaş sıralamada üst taraflara doğru yükselmek istiyoruz. Elbette burada oyuncuların gelişimi bizim için daha önemli. Onlarda sağ olsunlar çok iyi çalışıyorlar, ellerinden geleni yapıyorlar. Takımımızda şu ana kadar süre almayan oyuncu yok denilebilir. Altyapıdan gelen oyuncularımız haricinde sezon başından beri tüm oyuncularımızı süre vermeye çalıştık. Kalan haftalarda takım içerisindeki rotasyonun devam edebileceğini söyleyebiliriz. Biz sahada iyi mücadele edip oyuncuların gelişimi ile birlikte sıralamada üst noktalarda yer almak istiyoruz, oyuncular bunu hak ediyorlar”

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.