Alper Avcı Altay yolcusu

Alper Avcı Altay yolcusu

Yedi yıl sonra 1. Lig’e dönen İzmir temsilcisi Altay teknik direktörlük konusunda son olarak Anadolu Selçuk’ta görev yapan Mustafa Alper Avcı’yla prensipte anlaştı. Avcı Yeşil-beyazlı ekibin başında başarılı bir sezona imza atmıştı

Anadolu Selçukspor’un teknik direktörü Alper Avcı 1. Ligin yeni ekibi Altay ile prensipte anlaştı. Siyah- beyazlı takımla aynı grupta olan Konya Anadolu Selçuk'ta çalışan Mustafa Alper Avcı'yla her konuda anlaştı. 36 yaşındaki teknik adam, sportif direktör Özden Töraydın'la görüştü ve el sıkıştı. Ramazan Bayramı'nın ardından sözleşme imzalayacak olan Avcı, konuya ilişkin "Dostane bir görüşme. Net bir şey yok" demekle yetindi.
Türkiye'nin en genç UEFA Pro Lisans sahibi teknik direktörü olduğu belirtilen Avcı, İzmir ekibinde 2009'da teknik direktör Fuat Yaman'ın yardımcısı olarak çalışmıştı. Cihat Arslan'la Süper Lig'de yardımcı antrenör olarak çalışan genç teknik adam, Akhisar Belediye, Balıkesirspor, Yeni Malatyaspor, Kahramanmaraş ve Konyaspor'da yardımcı antrenörlük, Anadolu Selçuk ve Bandırmaspor'da teknik direktörlük yaptı.

Bir buçuk sezon çalıştı

Anadolu Selçukspor’da  2016-2017 sezonunda Cenk Özcan’ın yardımcılığını yapan Mustafa Alper  Avcı 22. Hafta maçından sonra takımın başına geçti.  sezonun bitmesiyle birlikte 2017-2018 sezonunda da takımın başında kalan Avcı başarılı bir sezon geçirdi. Anadolu Selçukspor Alper avcı ile çıktığı 34 maçta  15 galibiyet 10 beraberlik 9 yenilgi alarak 55 puan topladı. Yeşil-beyazlı ekip bu süreçte Play-Off’a katılma şansını da son anda kaçırdı. Alper Avcı’lı Anadolu ekibi, iç saha puan tablosunda ligin en iyi 5. takımı oldu. Yeşil-beyazlı ekip, aynı zamanda sezonun genelinde evinde en çok gol atan iki takımdan biri olarak göze çarpıyor. Oynadığı 17 maçta 37 kez ağları havalandıran Konya Anadolu Selçukpor, Şanlıurfaspor ile iç sahada en çok atan takım oldu. Yeşil-beyazlı ekip, Altay ve Kahramanmaraş maçları haricinde sahasındaki tüm maçlarda gol atma başarısı gösterdi.    

BURAK TAŞPINAR
 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.