Almatı’da Makine Fuarı Yapıldı

Almatı’da Makine Fuarı Yapıldı

Türk Cumhuriyetleri ve Orta Asya Bölgesi’ndeki uluslararası anlamda tek ve en büyük olma özelliği taşıyan Makine ve Metal Fuarı Kazakistan'da gerçekleşti. Kazakistan, Orta Asya bölgesinin kendi alanında tek uluslararası organizasyon olma...

Türk Cumhuriyetleri ve Orta Asya Bölgesi’ndeki uluslararası anlamda tek ve en büyük olma özelliği taşıyan Makine ve Metal Fuarı Kazakistan'da gerçekleşti.

Kazakistan, Orta Asya bölgesinin kendi alanında tek uluslararası organizasyon olma özelliğine sahip Central Asia Makina ve Metal fuarına ev sahipliği yaptı. BDT’nin en çok ve en hızlı büyüyen ülkesi durumunda olan Kazakistan’da, yükselen gelir seviyesine paralel olarak inşaat, makine, kimya ve ambalaj sanayi sektörlerindeki gelişmeler önemli bir ivme kazanmış durumda.

Yerli üretim kapasitesinin sınırlı olduğu ülkede, makine fuarı, Türk ve yabancı firmalara Kazakistan ve Orta Asya pazarındaki potansiyel müşterilere ulaşmada önemli bir fırsat sundu.

Atakent uluslararası fuar alanında bu sene 20. kez düzenlenen fuara ev sahibi Kazakistan’ın yanı sıra Rusya, Türkiye, Avustralya, Almanya, Belarus, Polonya, Ukrayna ve Hollanda’nın da aralarında bulunduğu 28 ülkeden 300’e yakın firma katıldı.

Kazakistan, Kırgızistan, Özbekistan, Türkmenistan, Tacikistan ve Rusya'nın Sibirya bölgesinden profesyonel ziyaretçilerin yoğun ilgi gösterdiği fuarda plastik makine teknoloji, plastik ambalaj, plastik işleme makineleri, test ve kontrol cihazları, kaldırma ve taşıma ekipmanları, vinçler, kaynak makinaları, makina parça ve aksesuarları, kalıplar, hidrolik, presler, metal enjeksiyon, kesici ve tutucu takımlar ve cam işleme makinaları gibi ürünler sergilendi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.