Allah için yaşayın

Allah için yaşayın

Saadet Partisi İl Gençlik Kolları tarafından düzenlenen sahurda konuşan Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Fatih Aydın, “Ramazan eğlence değil, ibadet ayıdır. Ey Müslümanlar ölçülerinizi Batı’dan almayın. Allah’ın boyası ile boyanın ve o doğrultuda çalı

Saadet Partisi İl Gençlik Kolları geleneksel sahur programı Mevlana Meydanı’nda gerçekleştirildi. Programa Saadet Partisi Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Fatih Aydın, Saadet Partisi eski İl Başkanı Hasan Hüseyin Uyar, İl Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Saydam, İl Gençlik Kolları Başkanı Sefa Taşbaşı, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile çok sayıda genç katıldı. Programda konuşan Saadet Partisi Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Fatih Aydın, önemli bir seçimi geride bıraktıklarını belirterek, “Seçim çalışmalarında sınırlarını aşan bir çalışma sergileyen Konya teşkilatımıza teşekkür ediyoruz. Biz insanlık için çalışma yapıyoruz. Ama her şeyden öncesi asıl amacımız kendimizi kurtarmaktır. Erbakan hocamıza ‘Dünya bu kadar karışmışken, ateş içerisindeyken nasıl kurtulacak’ denildiğinde, ‘Bana ne ben kendimi kurtarmak için çalışıyorum’ demiştir. Biz çalışmalarımızı inancımızın gereği yapıyoruz” dedi.

img_0823.jpg

RAMAZAN İBADET AYIDIR

Milli Görüş davasının batılı değerlerle tarif edilemeyeceğini söyleyen Aydın, konuşmasına şöyle devam etti: “Bizler değerlerimiz, esaslarımızla çalıştığımız sürece mutlaka inandığımız değerler yeryüzüne hakim olacaktır. Bizler çalışacağız, sonucu Cenab-ı Hakk takdir edecektir. Bizim için seçim öncesi ve sonrası arasında hiçbir fark yoktur. Aynı tempoyla çalışmaya devam edeceğiz. Bizim başımıza gelenler başka bir kurumun başına gelseydi şimdi yerinde yeller esiyordu. Tüm sonuçlara rağmen biz burada inanmış kardeşlerimizle toplanabiliyorsak, bu Rabbimizin bir lütfudur. Ramazan ayı kazançlı bir aydır. Ramazan eğlence değil, ibadet ayıdır. Ey Müslümanlar ölçülerinizi Batı’dan almayın. Allah’ın boyası ile boyanın ve o doğrultuda çalışın. Cenab-ı Hakk kendi yolunda çalışanları üzülmeyi ve gevşemeyi yasaklamıştır. Yaşadığımız şu dönemde zulümler, açlık, sömürü artarak devam ediyor. İslam beldeleri işgal ediliyor. Doğu-Güneydoğu vatanımızdan koparılmaya çalışılıyor. Afganistan’da, Suriye’de ne oluyorsa ülkemizde de olması için çalışılıyor. Bunu durdurmak için tüm gücümüzle çalışmalıyız. Bu bize farzdır. Hiçbir İslami hareket bir şahıstan dolayı zafere ulaşmamıştır. Elbette kendimizi eleştirip istişare yapacağız. Biz birlik ve beraberlik içerisinde inanarak çalışırsak neticeyi Allah (C.C.) halk edecektir.”

img_0825.jpg

HOCALAR GÖREVİNİ YAPMIYOR

Saadet Partisi İl Gençlik Kolları Başkanı Sefa Taşbaşı da yaptığı konuşmada Saadet Partisi’nin seçim partisi olmadığının altını çizerek, “Biz aynı gayretle tebliğe devam edeceğiz. Zinanın, faizin bu kadar yaygınlaştığı dönemde Allah rızası için çalışmaya devam edeceğiz. Ramazan nedeni ile TV’lerde hocalarımızı görüyoruz, bir şeyler anlatıyorlar. Bu yetmez. Hocalarımız geçtiğimiz günlerde malum şahıslar tarafından yapılan ‘eşcinsel’ yürüyüşünden ve geçmiş kavimlerin helak olma sebeplerinden bahsetmiyor. Bu ahlaksızlığın artmasına vesile olan, yasal düzenlemelerle önünü açın siyasetçilere gerekli uyarıları yapmıyorlar. Biz bunun durdurulması için, Kudüs’te sabah namazını kılma inancıyla çalışıyoruz” şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından katılımcılara sahur yemeği ikram edilirken imsak vakti sonrası katılımcılar cemaatle namaz kıldı.

fatih-aydin.jpg

HÂLİD ŞEN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.