Emre Özgül

Emre Özgül

Allah hepinizden razı olsun

Allah hepinizden razı olsun

Suriyeli küçük Hasan'ın dramına şahit oldum. Onunla ilk tanıştığım zaman, içindeki acının yüzüne yansıdığını minik bedeninin küçük yaşta yorgun düştüğünü gördüm

Susuyor, pek bir şey konuşmuyor. Yemek yemeye gücü yok. Ama hayalleri az da olsa kendisine güç veriyor. 7 yaşındaki küçük Hasan bütün çocuklar gibi oyun oynamak, tablet sahibi olmak ve okula gitmek istiyor.

Yakın çevremin, sosyal medya arkadaşlarımın Hasan ile ilgili olan paylaşımıma duyarsız kalmadığını görünce çok duygulandım. Hasan'ın klimaya ve nemlendirici kreme ihtiyacı olduğunu söyleyince günlerce telefonum susmadı.

Türkiye'nin farklı yerlerinden arayan ve mesaj atan duyarlı vatandaşlarımız, Hasan'a yardımcı olabilmek adına elinden gelenleri yapacağını söylediler. Bir kez daha duygulandım.

Facebook hesabımdan yaptığım paylaşımı paylaşan ve sesimizi daha çok kişiye duyurmak için mücadele eden tüm arkadaşlara teşekkür ederim. İsminizi zikretmeden geçemeyeceğim bazı kişiler de var.

Hayrın en güzeli gizli olanıdır. Beni affedin ama azminiz ve yardımlarınız takdiri fazlasıyla hak ediyor.  İsminizi vermekten geri kalmayacağım. İstanbul'dan beni arayıp Hasan'a klima almak istediğini söyleyen hayırsever İş adamı Yılmaz Babaoğlu, oyuncu, ekranların sevilen yüzü değerli abim Uğur Doğru, Tarım Bakanlığı'nda çalışan kendisini davasına adamış, hayır adamı Muhammed Adak ve ablası Rukiye Nuran Tok, başarılı bir iş kadını Nazire Çetin, Konya Yeni Haber Yazı İşleri Müdürü saygıdeğer Hayrettin Atak büyüğüm, dertlerimi ve sıkıntılarımı defalarca dinlemiş Milli Gazete Muhabiri Abdullah Özbay abim ve daha niceleri... Bana insanlığın ne olduğunu bu yaşımda bir kez daha en güzel şekilde öğrettiniz.

Hasan, artık yaşamını rahatlıkla sürdürebilecek, kendisini biraz daha iyi hissettirecek klimaya kavuştu. Aileye maddi yardımlar geldi ve gelmeye de devam ediyor. Elleri işlev görmese de o yakında en büyük hayali tabletine de kavuşacak inşallah. Bir insanı yaşatmak, bütün insanlığı yaşatmak ve kurtarmaktır.

Allah, mübarek Ramazan ayında yaptığınız ve bundan sonra yapacağınız bütün hayırlarınızı izzet-i dergahında kabul eylesin. İsmini unuttuklarım hakkını helal etsin. Hepinize şeker tadında bir Ramazan Bayramı geçirmenizi yüce Allah'tan niyaz ediyorum.

SELAM VE DUA İLE

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Emre Özgül Arşivi
SON YAZILAR