Ali Turan: Ziya da penaltıyı onayladı

Ali Turan: Ziya da penaltıyı onayladı

Torku Konyaspor’un tecrübeli oyuncusu Ali Turan, Sivasspor maçında ilk yarıda Ziya Erdal ile yaşadığı pozisyon sonrasında hakemin verdiği karara tepki gösterdi.

Torku Konyaspor’un tecrübeli oyuncusu Ali Turan, Sivasspor maçında ilk yarıda Ziya Erdal ile yaşadığı pozisyon sonrasında hakemin verdiği karara tepki gösterdi. Sivas’a galibiyet için geldiklerini söyleyen Turan, “İlk yarıda bulduğumuz pozisyonları değerlendirebilseydik karşılaşmadan 3 puanla ayrılabilirdik. Çünkü bu sene biz bir hedef koyduk. Geçen senenin üstüne çıkmak istiyoruz. Sivas’a da kazanmaya gelmiştik ama olmadı” dedi.

DEPLASMANDA ALINAN PUAN, PUANDIR

İlk yarıdaki penaltı pozisyonunu da değerlendiren başarılı sağ bek, “O pozisyonda kalenin tam içindeydim. Bence penaltıydı. Ziya da ‘Hakem verse bir şey diyemezdik’ dedi. Yaptığımız telefon görüşmelerinde de pozisyonun penaltı olduğu söylendi. Maalesef futbolda var böyle şeyler.  Yapacak bir şey yok. Deplasmanda alınan puan, puandır. Buraya galibiyet için gelmiştik ama olmadı. Önümüzde Hacettepe Spor ile Türkiye Kupası maçımız var. Bu kulvarda da emin adımlarla ilerlemek istiyoruz. Ligin 4’ncü haftasında sahamızda Kayseri Erciyesspor ile karşılaşacağız. İnşallah o maçta 3 puan ile ayrılır, üst sıralara doğru devam ederiz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.