Ali Turan: Bajic’e  destek olmalıyız

Ali Turan: Bajic’e destek olmalıyız

İttifak Holding Konyaspor’un deneyimli kaptanı Ali Turan, maçta protesto edilen Riad Bajic'e sahip çıktı. Turan “Bajic de elinden geldiğince mücadele ediyor, bundan kuşkumuz yok. Sahip çıkmak gerekiyor. Tepki güzel olmuyor” dedi

Ali Turan'ın açıklamaları şu şekilde: "içeride maç kazanmıyorduk. 10-11 maç kazanamamak sıkıntı vericiydi. Son maçlarda iyi oynasak da kazanamıyorduk. Bugün iyi hazırlandık. 1-0 olsa da oyunu bırakmadık. İkinci yarıda kontrol bizdeydi. İkinci yarıda bulduğumuz fırsatları değerlendirsek farklı olurdu"

Maç içindeki tepkide sonuca gidilmiyor. Taraftarlarımız takımlarına sahip çıksın. Herkes bu formayı onuruyla terletiyor. Konyaspor gibi şerefli bir formayı giymek herkese nasip olmaz. Biraz sabırlı olmalıyız. Bajic de elinden geldiğince mücadele ediyor, bundan kuşkumuz yok. Sahip çıkmak gerekiyor. Tepki güzel olmuyor. Başarı için tüm takıma herkes sahip çıkmalı. O zaman başarı gelecektir. Bundan sonra dikkatli olmalarını istiyorum. Tüm taraftarlarımız değil ama bazıları böyle. Bana da tepki gösteriyorlardı. Canları sağ olsun. Taraftarlarımızı seviyoruz' dedi.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum