Ali Tezel Konya'da hizmete girdi

Ali Tezel Konya'da hizmete girdi

Türkiye’nin tanınmış sigorta şirketlerinden Ali Tezel Sosyal Güvenlik Müşavirliği, Konya’da açıldı. Sosyal Güvenlik Uzmanı Ali Tezel’inde katılımıyla gerçekleştirilen Konya şubesinin açılışına çok sayıda davetli katıldı

Küçük İhsaniye Mahallesi’nde yer alan yeni şubenin açılışında konuşan Ali Tezel, “Uzman ekibimizle sosyal güvenlik ve iş hukuku ile ilgili sorunlarınızda sizi yönlendiriyor, doğru çözümleri sunuyoruz. Konya halkının sorunlarına çözüm getirecek bir anlayış içerisinde Sosyal Güvenlik büromuzu açtık. Sosyal Güvenlik biz daha doğmadan başlayan bizle beraber devam eden, biz öldükten sonrada çocuklarımızla devam eden uzun bir süreç ve bunlarda çok büyük haklarımız var. Ama birçok kişi bu haklarımızı bilmediği gibi öğrenemiyor da ve sosyal güvenlik haklarını sahipleri olan vatandaşlarımız bu bilgileri en doğru en hızlı ve en güvenilir şekilde ancak Ali Tezel Sosyal Güvenlik bürolarından elde edebilecekler” diye konuştu.

Konya sorumluluğuna ise daha önceden TOBB’da ekonomist olarak görev yapan Sosyal Güvenlik Uzmanı Onur Önal getirildi. Türkiye’de Sosyal Güvenlik’in en büyük sorun haline geldiğini belirten Önal, Konya’da sosyal güvenlik alanında profesyonellik danışmanlık konusunda ciddi bir eksik gördüklerini belirterek, “Konyalı hemşehrilerimize bu hizmeti Ali Tezel’in de profesyonel ve doğru birikimiyle vermeye karar vermiş olduk. Bu amaçla tüm Sosyal Güvenlik sorunlarında Konyalı hemşehrilerimize hizmet vermekten dolayı onur duyuyoruz” dedi.

MEHMET AKİF SÜTÇÜ merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.