Ali Şevval Grup'tan anlamlı iftar yemeği

Ali Şevval Grup'tan anlamlı iftar yemeği

Ali Şevval Grup, düzenlediği iftar programı ile sevenleriyle buluştu.

Ali Şevval Grup, düzenlediği iftar programı ile sevenleriyle buluştu. Yaka Marina Düğün ve Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen iftar davetine Ali Şevval Grup Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Ali Yılmaz, Yaka Marina Düğün ve Toplantı Salonu İşletme Müdürü Abdurrahim Çetin, Ali Şevval Grup iş ortakları, müşterileri, yakınları ve çok sayıda davetli katıldı.

2-1.20160627110651.jpg

Program Kur'an-ı Kerim tilaveti ve okunan ilahiler ile başladı. İftar programında davetlilere zengin bir ikram menüsü sunuldu. Mübarek Ramazan ayının paylaşma ve birliktelik ayı olduğunu söyleyen Ali Şevval Grup Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Ali Yılmaz, “Ali Şevval Grup olarak yatırımlara tüm hızımızla devam ediyoruz. Farklı sektörlerde gerçekleştirdiğimiz yatırımlar ve satın almalarla güçlü bir büyüme performansı gösteriyoruz. Yaptığımız her işte önceliğimiz müşteri memnuniyeti ve kaliteli hizmeti anlayışı. Paylaşmak, bereket getirir. Sevenlerimiz ile aynı sofrada yer almak çok anlamlı” dedi.

2-5.20160627110720.jpg

KONYA'NIN MARKASI OLDUK

Misafirlerini ağırlamaktan onur duyduklarını belirten Yılmaz, “Ramazan ayının sonuna doğru yaklaşıyoruz. Dolu dolu bir Ramazan geçiriyoruz. Her gün yüzlerce misafirimizi Yaka Marina Düğün ve Toplantı salonumuzda ağırlamaktan ve onlarla birlikte iftar yapmaktan gurur duyuyoruz. Yeni bir işletme olduğumuz halde, vizyonumuzla Konya'nın önemli bir mekanı ve markası haline geldik. İftar programlarının vazgeçilmez mekanları arasına giren Yaka Marina'da sevenlerimiz ile bir araya gelerek, hasret giderdik. Bu sevgi ve merhamet ayında insan eşini, dostunu çevresini ve özellikle mazlumları unutmamalıdır. Paylaşmak güzeldir. Hiçbir şey paylaşınca azalmaz, aksine artar. Allah, hepimizin tuttuğu orucu kabul etsin” diye konuştu. Daha sonra söz alan Yaka Marina Düğün ve Toplantı Salonu İşletme Müdürü Abdurrahim Çetin de şunları kaydetti: “Yaka Marina ailesi olarak, bugün Ali Şevval Grubun iftar yemeğini düzenlemiş durumdayız. Konya'dan ve şehir dışından gelen misafirlerimizi gururla ağırlıyoruz. İşletmemiz 4 aylık ve yeni bir işletme. Fakat yaptığımız hizmetlerle Konya'ya yeni bir ses ve soluk getirdik. Konyalılar bizi 4 aylık bu süreç içerisinde her zaman destekle. Kısa zamanda büyük işler başardık. Herkesi Yaka Marina Toplantı ve Düğün salonumuza bekliyoruz.” Program edilen dualar ve okunan ilahiler ile son buldu.

EMRE ÖZGÜL 

2-2.20160627110738.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.