Ali Naci Çobanoğlu yeniden başkan

Ali Naci Çobanoğlu yeniden başkan

CHP Selçuklu İlçesinin 37. Olağan Kongresi Dedeman otelde yapıldı. 2 farklı liste ile gidilen seçimde güven oyu alarak CHP Selçuklu İlçe Başkanlığına yeniden Ali Naci Çobanoğlu seçildi.

Ali Naci Çobanoğlu ve Deniz İnbidi'nin yarıştığı kongrede 384 delege oy kullandı. Kongreye; CHP İl Başkanı Barış Bektaş, Konya Milletvekili Abdüllatif Şener, Parti Meclisi Üyesi Bülent Ecevit Tatlıdil, YDK Üyesi Gülsüm Filorinalı, Bir önceki dönem Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt, İl Kadın Kolları Başkanı Şerife Tunç, ilçe başkanları, gençlik kolları, Selçuklu delegeleri ve partililer katıldı.

CHP AYDINLANMANIN PARTİSİDİR

CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener, “ Türkiye bir dönüm noktasındadır. CHP Kurtuluş savaşını yapan ve Cumhuriyeti kuran partidir. Ülkemiz tek kişinin talimatıyla devlet işlerinin yapıldığı ve kontrol mekanizmalarının yok edildiği bir dönemi yaşıyor. Ekonomi iyi gitmediği gibi, perişandır. Yargı güvensiz haldedir. Bu iyi bir durum olmadığı gibi, ülkemiz tehlike içindedir. Bunun karşısında durmak CHP’nin görevidir. Ülkemizdeki soygun çarkı ihaleler ve özelleştirmelerle devam etti. Şimdi de yap, işlet ve devret modeliyle soygun mekanizması devam ediyor. Yandaşın, yarenin cebine aktarılan paralarla soygun mekanizması devam ediyor. Hazinenin ödeme tutarı çiftçilere verilen desteklerin iki katıdır. Bunları yapacağına gel Konya ovasının tarımsal sulamasını çöz. Sulanamayan 3 milyon dekarlık bir alan var. İktidarın Konya’nın tarımsal sulama sorununu çözecek bir adımı yoktur. Geleceğimiz ve ülkemizin sorunlarının tek çözümü CHP ve CHP’nin iktidar olmasıdır. Onun için seçmenin yüzde 100’ne hitap edersek iktidar oluruz. Ülkemizde işsizliğin, iflasların ve intiharların faturası vatandaşlarımıza yüklendi. En çok konuşulan ekonomi ve vatandaş olmalıdır. CHP’liler olarak herkesle konuşmalı ve halkımıza saygı duymalıyız. CHP aydınlanmanın partisidir. İktidar olmak zorundadır. Bunun içinde el birliğiyle çalışmalıyız. Kongrede aday olan iki arkadaşımıza da başarılar dileyerek, kongrenin şehrimize ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum” şeklinde konuştu.

BEN VE BENCİLLİKTEN KURTULALIM

CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş, “Memleketimizin ahvaliyle ilgili söylenecek çok şeyler var. Kurumlar, adalet ve kamu bürokrasisi yok edilmiştir. Parti devleti durumuna gelmişiz. Bugün bütün bunlara dur diyecek tek bir kurum kalmıştır oda Atatürk’ün kurduğu partimiz CHP’dir. Kongreden bütünleşmiş olarak çıkacağız. Bugüne kadar bütünleşmek içinde elimizden geleni yaptık. Yapmaya da devam edeceğiz. Esas olan partimiz, üyelerimiz ve halkımızdır. Her partilimiz ve halkımız bizim için değerlidir. Selçuklu üyeleri bunu bilir. Selçuklu ilçemiz başarılara imza atan ve sahada canlı çalışan bir ilçedir. Ben ve bencillikten kurtulalım. Herkes sevgiyle, saygıyla ve imeceye dayanan sahadaki başarılı çalışmaları görmelidir. Kongrede aday olan iki ilçe başkanı adayı arkadaşımıza başarılar diliyorum. Başaran CHP olsun” ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ

12-2-016.jpg12-2-016.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.