Ali İsmail Korkmaz’ın Davasını Adliye Dışında 200 Kişi İzledi

Ali İsmail Korkmaz’ın Davasını Adliye Dışında 200 Kişi İzledi

Kayseri’de görülen Ali İsmail Korkmaz davası başladı. Davayı yakınları duruşma salonunda izlerken, farklı şehirlerden gelen yaklaşık 200 kişilik grup ise adliye dışında davayı izledi. Grup yer yer polis aleyhine sloganlar attı.     Es

Kayseri’de görülen Ali İsmail Korkmaz davası başladı. Davayı yakınları duruşma salonunda izlerken, farklı şehirlerden gelen yaklaşık 200 kişilik grup ise adliye dışında davayı izledi. Grup yer yer polis aleyhine sloganlar attı.

    Eskişehir’deki Gezi olaylarında hayatını kaybeden Ali İsmail Korkmaz’ın ölümüne sebep oldukları gerekçesiyle 5 sanığın yargılanmasına Kayseri 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde devam edildi. Duruşmaya Ali İsmail Korkmaz’ın yakınlarıyla avukatları katıldı. Sanıklar ve avukatları da duruşma salonuna geldi.

    Bu arada duruşmayı izlemek için farklı şehirlerden gelen 200 kişilik grup, polisin adliye önünde belirlediği noktaya alındı. Grup burada Ali İsmail Korkmaz ile ilgili pankartlar açtı. Polis aleyhine sloganlar attı. Geçen duruşmada arama noktasında yaşanan arbede ise polisin arama yapmamasıyla bu kez yaşanmadı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.