Ali Babacan istifa mı etmek istedi

Ali Babacan istifa mı etmek istedi

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan istifa mı ediyor sorusu Ankara'yı karıştırdı. Peki Ali Babacan'ın istifa edeceği iddiasın nasıl ortaya çıktı?

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'ın istifa edeceği iddiası dün gece Ankara'yı fena karıştırdı. 

CHP Ankara Milletvekili Bülent Kuşoğlu, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'ın ve Merkez Bankası Başkanı Erdem Başçı'nın istifa edeceği yönündeki iddiaları gündeme getirdi.

Kuşoğlu'nun istifa iddiasını ortaya attığı akşam Babacan Başbakan Ahmet Davutoğlu'yla program dışı bir görüşme yapma kararı aldığı ortaya çıkınca kulisler iyiden iyiye kızıştı.

Ali Babacan'ın istifa edeceği iddiaları ciddiye binmeye başladı.

AÇIKLAMA TANER YILDIZ'DAN GELDİ

Ali Babacan ve Erdem Başçı'nın istifa edeceği yönündeki iddialara yanıt Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'dan geldi. Yıldız, "Böyle bir şey sözkonusu değil" dedi.

ali-babacan-istifa-mi-ediyor-ali-babacan-ahmet-davutoglu-ne-konustu.jpg
ERDOĞAN MERKEZ BANKASI'NA YÜKLENİNCE...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Merkez Bankası’nı eleştirmesinden bir saat sonra Başbakan Yardımcısı ile Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun sürpriz bir şekilde Başbakanlık Konutu’nda bir araya gelmişti.

Görüşme uzayınca da "Babacan istifa etti" iddiası Ankara kulislerinde yayılmış, Babacan yaklaşık 2. 5 saat içeride kalınca kulislerdeki Babacan’ın istifası söylentisine, Merkez Bankası Başkanı Erdem Başçı’nın istifa ettiği söylentileri eklenmişti. 

ali-babacan-ahmet-davutoglu-recep-tayyip-erdogan.jpg
AÇIKLAMA YOK!

Babacan ve Davutoğlu'nun görüşmesinin nedeniyle ilgili Davutoğlu'nun New York'a yapacağı ziyaret öncesi brifing almak istemesi olduğu kaydedildi. Ancak ne Davutoğlu'ndan ne de Babacan'dan istifa iddialarına ilişkin herhangi bir açıklama gelmedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.