Aleksandar Rasic, Torku Konya Selçuk Üniversitesi'nde

Aleksandar Rasic, Torku Konya Selçuk Üniversitesi'nde

Türkiye Basketbol Ligi ekiplerinden Torku Konya Selçuk Üniversitesi, Sırp oyun kurucu Aleksandar Rasic'i kadrosuna kattı.

Kulüp Başkanı Hakan Faydasıçok, transfer çalışmaları kapsamında Rasic ile anlaştıklarını söyledi.

Rasic'in defalarca Sırbistan Milli Takımı'nın formasını giydiğini belirten Faydasıçok, "Daha önce Partizan, Montepaschi Siena, Lietuvos Rytas, Efes Pilsen ve Aykon TED Ankara Kolejliler'de forma giydi. Çok kariyerli ve başarılı bir oyuncu. Takımımıza çok faydalı olacağını düşünüyoruz" dedi.

Faydasıçok, kulüp olarak hedeflerini hep yüksek tuttuklarını vurgulayarak, şöyle devam etti:

"Geçen sezon ligde kalarak, büyük bir başarı elde etmiştik. Bu sezon hazırlıklara çok erken başladık. Oldukça kaliteli bir kadro kurduk. Hedefimiz geçen sezonki galibiyetin üzerine çıkıp, play-off'u zorlamak. Konya'ya yakışan bu hedefi kovalayacağız. Konya'yı basketbolda Avrupa kupalarında temsil eden ilk takım olmak istiyoruz. Bu hedef için istikrarlı bir şekilde çalışıyoruz. İnşallah önümüzdeki sezonlarda takımın Avrupa sahnesine çıkmasında elimizden gelenin en iyisini yapacağız."

Yeni transfer Rasic de Torku Konya Selçuk Üniversitesi'ne geldiği için mutlu olduğunu ifade etti.

Yöneticilerle yaptığı görüşme sonrası ortaya konulan hedefin kendisini Konya'ya gelme konusunda motive ettiğine dikkati çeken Rasic, "Umuyorum bu kadro çok önemli başarılara ulaşır. Hem takım hem de benim için hayırlı olsun. Hedefler doğrultusunda çok çalışacağız" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.