Albayrak: Mağlubiyetten Dolayı Tüm Taraftarlardan Özür Diliyoruz

Albayrak: Mağlubiyetten Dolayı Tüm Taraftarlardan Özür Diliyoruz

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, Trabzonspor mağlubiyetinden dolayı bütün taraftarlardan özür dilediklerini söyledi. Sarı-kırmızılı takımın kendi sahasında Trabzonspor'a 3-0 yenildiği maçın ardından çıkışta...

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, Trabzonspor mağlubiyetinden dolayı bütün taraftarlardan özür dilediklerini söyledi.

Sarı-kırmızılı takımın kendi sahasında Trabzonspor'a 3-0 yenildiği maçın ardından çıkışta basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Albayrak, karşılaşmaya iyi başladıklarını ancak sonrasında iyi oynayamadıklarını belirterek, "Mağlubiyetten dolayı bütün taraftarlarımızdan özür diliyoruz. Bu demek değildir ki hep kötü oynayacağız. Bugün maalesef 20. dakikadan sonra kötü oyandık ve mağlup olduk. Trabzonspor'u tebrik ediyorum. Ani ataklardan ve kornerlerden 3 gol attılar. Söyleyecek çok da şey yok." diye konuştu.

Seyircilerin böyle günlerde taraftar olduklarını göstermelerini isteyen Albayrak, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Buradan seyircilerimize bir şeyler söylemek istiyorum. Ben de o tribünlerden geldim. Ben de o tribünlerden yetiştim ama zor zamanda bizim de yanımızda topçumuzun yanında olması lazım. Ben biraz daha sağduyuya davet ediyorum. Böyle günlerde taraftarlıklarını göstermeleri lazım. Takıma sahip çıkmaları lazım. Taraftarlarımız bizi desteklediği takdirde daha güzel şeyler yapacağız. Kendilerini çok seviyorum ne olur bu zor dönemde, hakikaten zor bir dönemde geldik, herkes elini değil kellesini taşın altına koydu. Taraftarlarımızdan da bu anlayışı bekliyorum. Bugüne kadar nasıl olduysa bundan sonra da aynı desteği bekliyorum. Bu futbolcularımız bizi iki sene üst üste şampiyon etti. Bu futbolcularla çok büyük başarılara imza attık. Ben rica ediyorum özel rica ediyorum, futbolcularımızı yuhalamak bizim taraftarlarımıza çok da yakışmıyor. Selçuk kaptanımız bu takıma çok şeyler katmıştır. Yani bir maçta bir futbolcuya olmaz, olmaması lazım. Tribünlerin yarıdan fazlası boş. Taraftarların da gelmesi lazım. Taraftarların da elini taşın altına koyması lazım, biz yönetim olarak gecemizi gündüzümüze kattık."

Maçı kaybettikleri için taraftarlar gibi kendisinin de içinin yandığını ifade eden Başkan Yardımcısı Abdürrahim Albayrak, "Ben Galatasaray için uykusuz kalıyorum. Bu gece beni yatacak mı zannediyorlar? Ben sabaha kadar dolaşacağım. İçim yanmıyor mu, yanıyor. Galatasaray yeniliyor bunu hazmetmek mümkün değil. Takımımıza sahip çıkmaları lazım." ifadelerini kullandı.

Albayrak, Sneijder ve Semih'in maça yedek başlamaları hakkında ise şunları kaydetti:

"Sneijder milli takımdan geldi. Hoca onunla konuştu, bakın çok moralliydi. Hoca onu son yarım saatte koyacaktı. Semih'in sakatlığı vardı oynatmadık. Yani her şey bilinçli olarak konuşularak yapılıyor kimse kendi kafasına bir şey yapmıyor. Hoca iyi kimse onu oynatıyor. İlk 20 dakikada oyunumuzu sahaya yansıttık güzel oyun sergiledik sonra oyundan düştük."

Abdürrahim Albayrak, tribünler tarafından istifaya davet edilen teknik direktör Cesare Prandelli'nin arkasında olduklarını bir kez daha vurguladı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.