Albay Emin Dursun Konya’ya Veda Etti

Albay Emin Dursun Konya’ya Veda Etti

Sakarya İl Jandarma Komutanlığı görevine atanan Konya İl Jandarma Komutanı Albay Emin Dursun, Konya’ya veda etti.Jandarma Genel Komutanlığı tarafından Sakarya İl Jandarma Komutanlığı görevine atanan K...

Sakarya İl Jandarma Komutanlığı görevine atanan Konya İl Jandarma Komutanı Albay Emin Dursun, Konya’ya veda etti.

Jandarma Genel Komutanlığı tarafından Sakarya İl Jandarma Komutanlığı görevine atanan Konya İl Jandarma Komutanı Albay Emin Dursun Konya’dan ayrıldı. Jandarma personeli ile vedalaşan Albay Emin Dursun, duygusal anlar yaşadı.

Hz. Mevlana’nın şehri Konya’ya hizmet etmekten dolayı onur duyduğunu söyleyen Emin Dursun, “Huzur şehir Konya’dan huzurla ayrılıyorum. Bu güzel şehre hizmet ettiğim için kendimi şanslı hissediyorum. Unutamayacağım dostlar kazandım. Tüm Konyalılardan ve personelimden haklarını helal etmelerini istiyorum. Ben de artık fahri bir Konyalıyım” dedi.

2 yıl Konya’da görev yapan Albay Emin Dursun, emniyet ve asayiş görevlerinin yanı sıra jandarmanın sosyal projelerinin de gerçekleşmesine öncülük etti. Engellilerin askere alınmasına yönelik yapılan programlarda kına gecesi düzenleterek engelli asker adayları ile birlikte oyun oynayan Albay Dursun, personelin eğitiminin yanı sıra aile içi şiddetin önlenmesine yönelik ilçelerde halka konferanslar verilmesini sağladı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.