Alaçatı Muhallebicisi Ege lezzetlerini Konya’ya taşıyacak

Alaçatı Muhallebicisi Ege lezzetlerini Konya’ya taşıyacak

Alaçatı Muhallebicisi, "Ege'nin Lezzet Rüzgarı" sloganı ile Ege tatlarını Konya'ya taşıyacak.

İşadamı Arif Doğru tarafından Selçuker Center'da hizmete açılan Alaçatı Muhallebicisi'nin açılış törenine çok sayıda vatandaş katıldı. Açılış sonrası Ege lezzetleri katılımcılara ikram edildi. İşletme hakkında bilgi veren İşadamı Arif Doğru, "Mevcut işimizde PVC doğrama işimizde bölge distribütörlüğü, cam balkon ve yap sat sektöründe hizmet veriyoruz. Bu sektörlerin dışında gıda sektörüne de girme kararı aldık. Gıda sektöründe ciddi araştırmalar yaparak Alaçatı Muhallebicisi adı altında bu sektöre adım attık.

Alaçatı Muhallebicisi, Ege tadının muhallebisini, lezzetini hafifliğini yansıtıyor” dedi. Doğru, sözlerini şöyle sürdürdü: “Muhallebi Konyamızda çok yaygın değil. Bu lezzetleri hemşehrilerimize tanıtmak istedik. İsimden de anlaşıldığı üzere, sadece muhallebi değil, aynı zamanda kahvaltısından çorbasına, mantıdan gözlemeyi, ızgaradan kumruya, içecek çeşitleri ile geniş bir menüye sahibiz. Ege lezzetlerini Konyalılarla buluşturacağız. Yeni tatlar da ekleyeceğiz. Selçuker Center’da hizmet vereceğiz. Tüm dostlarımızı ve hemşehrilerimizi buraya davet ediyoruz.”

İşletme Müdürü Mehmet Tekin de ilk şubede hizmet vermekten heyecan ve mutluluk duyduklarını belirterek, “İnşallah nasip olursa Konya’da başka şubelerle ve diğer illerde hizmet vermeyi istiyoruz” ifadelerine yer verdi.

HÂLİD ŞEN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.