Alacak-verecek kavgası: 1 ölü

Alacak-verecek kavgası: 1 ölü

Konya’da alacak meselesi nedeniyle çıkan kavgada başından tabancayla vurularak yaralanan şahıs, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Konya’da alacak meselesi nedeniyle çıkan kavgada bir kişi başından tabancayla vurularak hayatını kaybetti. Olay anı güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.
Olay, saat 16.30 sıralarında merkez Karatay ilçesi Şemsi Tebrizi Mahallesi Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü önünde özel olarak işletilen otoparkta meydana geldi. İddiaya göre, 40 yaşındaki İsmail Ç, aralarında alacak verecek meselesi bulunan E.S.P. ile avukatının iş yerinde buluştu. Görüşmede ikili arasında anlaşma sağlanamadı. Anlaşma sağlanamaması üzerine İsmail Ç, kardeşi ve avukatı ile otoparkta bulunan aracının yanına gitti. E.S.P. de İsmail Ç’nin yanına giderken, aralarında tartışma çıktı. İsmail Ç., beraberindekilerle birlikte aracına binip hareket ettiği sırada aracın yanında yürüyen E.S.P. belinden tabancasını çıkararak ateş açıp kaçtı. Başından yaralanan İsmail Ç. olay yerine çağırılan ambulansla Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi’nde hayatını kaybetti.. Kaçan E.S.P. ise Kültür Park içerisinde polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Olay anı güvenlik kamerası tarafından da kaydedildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.