Akyürek: Konya’da spor altyapısını geliştirmek için çalışıyoruz

Akyürek: Konya’da spor altyapısını geliştirmek için çalışıyoruz

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, AK Parti Konya Milletvekili Muhammet Uğur Kaleli ve AK Parti İl Başkanı Musa Arat ile birlikte Konyaspor'da yeni seçilen yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, AK Parti Konya Milletvekili Muhammet Uğur Kaleli ve AK Parti İl Başkanı Musa Arat ile birlikte Konyaspor'da Olağan Genel Kurul'da yeniden göreve seçilen Başkan Ahmet Şan ve yeni yönetime hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Konyaspor'un ve yöneticilerinin her zaman erdemli ve spor ahlakına yakışır bir şekilde yola devam ettiklerini, Konya'yı mahçup etmediklerini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, dünden bugüne yöneticilik yapan herkese teşekkür etti.

Konya'da yöneticiler olarak amaçlarının sürdürülebilir başarıyı ve kurumsal altyapıyı oluşturmak olduğunu kaydeden Başkan Akyürek, "Geçmişe dönüp baktığımızda bugünlere gelmek bir hayal gibiydi. Hem sporcuların imkanları, hem stadyumumuz, antrenman sahalarımız, hem de sportif başarı açısından ciddi mesafeler aldık ama daha almamız gereken mesafeler var. Konyaspor'da oluşan bu yapının daha da güçlendirilerek Konya'da sporun bir Avrupa markası haline gelmesini sağlamalıyız" dedi.

Belediyeler olarak her alanda altyapının güçlendirilmesi çalışmalarını yürüttüklerinin altını çizen Başkan Akyürek, Konyaspor'un yanında olduklarını ve destekçisi olmaya devam edeceklerini ifade etti.

AK Parti İl Başkanı Musa Arat, ülkemizin geçtiği süreçte futbolun ülkeyi birleştiren önemli unsurlardan bir tanesi olduğunu belirterek, Konyaspor'un onurlu ve örnek duruşunun ülkeye yayılmasını ve örnek olmasını temenni etti.

AK Parti Konya Milletvekili Muhammet Uğur Kaleli, Konya'yı Konya yapan en önemli özelliklerden birinin şehrin birlikte hareket etmesi olduğunu belirterek, son 14 yıldaki siyasi istikrar ile ülkemizde ve şehrimizde önemli hizmetler hayata geçtiğini söyledi. Konya'nın sporu, ekonomisi ve siyaseti ile tarihteki güçlü günlerine döneceğine inandığını kaydeden Kaleli, yeni yönetimi tebrik ederek, geçmişten günümüze kulübe hizmet veren herkese teşekkür etti.

Konyaspor Başkanı Ahmet Şan da, Konyaspor'u ulusalda ve uluslararası spor arenasında en güzel şekilde temsil etmeye çalıştıklarını söyleyerek, "Bu bir bayrak yarışıdır. Genel kurulda biz devam ettik ama inşallah bundan sonra gelecek nesillere iyi bir Konyaspor bırakırız, onlar da devam ettirirler. Gelinen bu yapıyı korumak, daha da ileriye götürmek lazım" diye konuştu.

Ziyaretin sonunda Kulüp Başkanı Ahmet Şan, AK Parti Konya Milletvekili Muhammet Uğur Kaleli, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ve AK Parti İl Başkanı Musa Arat'a forma hediye etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.