Aktif Eğitim-sen'den Öğretmenler Günü'ne Özel Program

Aktif Eğitim-sen'den Öğretmenler Günü'ne Özel Program

Aktif Eğitimciler Sendikası Ceyhan İlçe Temsilciliği, Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında öğretmen ve eşlerine yemek verdi. Öğretmenlerin aileleriyle birlikte katıldığı programda Adana Aktif Müzik Grubu sahne aldı. Ceyhan...

Aktif Eğitimciler Sendikası Ceyhan İlçe Temsilciliği, Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında öğretmen ve eşlerine yemek verdi.

Öğretmenlerin aileleriyle birlikte katıldığı programda Adana Aktif Müzik Grubu sahne aldı. Ceyhan Öğretmenevi'nde düzenlenen etkinliğin açılış konuşmasını yapan Aktif-Sen Adana İl Başkanı Ömer Yılmaz, her zaman öğretmenlerin ve çalışanların yanında olduklarını belirterek ‘bir gün değil bir ömür öğretmenim’ anlayışıyla hareket ettiklerini ifade etti.

Yılmaz; “Aktif Eğitimciler Sendikası bu günlerde bir yaşını doldurmuş ve katkılarınızla 27 bin kişilik kocaman bir aile olarak mesleğimizin onuru için mücadele eden, sendikacılığı ideolojik sendikacılığın, koltuk ve makam dağıtan sendikacılığın dışına çıkaran aslında olması gerektiği gibi üyeye dönük sosyal sendikacılık yaparak emin adımlarla yürümektedir. Dolayısıyla şartlar ne olursa olsun biz öğretmenler elimizden gelenin en iyisini yapmakta ve bugün mesleğimizin en büyük sorunu olan mesleki itibar erozyonuna sebep olanlara inat tertemiz çift kanatlı kuşlar yetiştirmeye devam etmekteyiz.” dedi.

Adana Aktif Müzik Grubu’nun söylediği birbirinden güzel Türk Halk ve Sanat Müziği eserlerine eşlik eden öğretmenler doyasıya eğlendi. Etkinlik sonrası da programa katılan öğretmen ve eşlerine Maraş işlemeli bakırdan kahve fincanı hediye edildi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.