Aktav Konyaspor'a yolcu

Aktav Konyaspor'a yolcu

2.Lig Beyaz Grup'ta en çok forma giyen oyunculardan biri olan Anadolu Selçuksporlu Can Demir Aktav'ın, yeni sezon öncesi Konyaspor'un hazırlık kampına çağrılması bekleniliyor

Oynanan maçlarla profesyonel liglerde sezon tamamlandı. Geçtiğimiz gün oynanılan Adana Demirspor-Alanyaspor maçıyla birlikte profesyonel liglerde bir üst lige çıkan, alt lige düşen takımlar belli oldu. 2.Lig Beyaz Grup'ta Konya'yı temsil eden Anadolu Selçukspor'un bulunduğu grupta, Ümraniyespor ile Bandırmaspor PTT 1.Lig'e yükselirken Orduspor, Pazarspor ve Bayrampaşa TFF 3.Lig'e düştü.

CAN DEMİR AKTAV

YENİDEN ÇAĞRILACAK

Bu sezon mücadele etttiği TFF 2.Lig'de inişli çıkışlı bir grafik çizen Anadolu Selçukspor, çıktığı 34 maçta 9 galibiyet, 11 beraberlik ve 14 mağlubiyet aldı. Aldığı neticelerle 38 puan toplayan Anadolu Selçukspor, TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta 12.sırada kendine yer buldu. Bu sezon Anadolu Selçukspor'da en çok forma giyen isimlerden biri olan Can Demir Aktav'ın Torku Konyaspor'un yeni sezon öncesi yapacağı hazırlık kampına davet edilmesi bekleniliyor. Sezon başında da çağrılan Can Demir Aktav, yeniden Anadolu Selçukspor'a gönderilmişti. Yeni sezon öncesi yapılacak kampa Can Demir Aktav ile birlikte, Ali Dere, Okan Derici ve İsmail Güven'in de çağrılması bekleniliyor.

EN ÇOK FORMA GİYEN

18.FUTBOLCU OLDU

Takımın demirbaşlarından olan Can Demir Aktav, 5 sezondur Anadolu Selçukspor'da forma giyiyor. Bu sezon 33 maça çıkan başarılı defans oyuncusu 2 gol atmayı başardı. Sahada 2 bin 956 dakika kalan Can Demir Aktav, takımda en çok forma giyen isim oldu. 2.Lig Beyaz Grup'ta 5.sezonunu yaşayan başarılı defans oyuncusu Can Demir Aktav, ligde 108 maçta forma giydi. Son 3 sezondur takımın vazgeçilmezlerinden olan Can Demir Aktav çıktığı 108 maçta 7 kez fileleri havalandırmayı başardı. Öte yandan Can Demir Aktav, TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta en çok forma giyen 18.futbolcu oldu.

AHMET SÜTCÜ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.