Akşehirspor BAL'da kaldı

Akşehirspor BAL'da kaldı

Bölgesele Amatör Lig Play-Out maçında Akşehirspor Saiteli Kadınhanı Belediyespor'u penaltılarla 7-6 yenerek ligde kaldı. Maçın normal süresi ise 1-1 eşitlikle sonuçlandı

Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta mücadele eden Akşehirspor Play-Out maçında Amatör Küme Süper Grup 2.'si Kadınhanı Saiteli Belediyespor'u penaltılarla 7-6 yenerek BAL'da kalmaya devam etti. Atatürk Stadyumunda oynanan maçın normal süresi 1-1 berabere tamamlandı ve maç uzatmaya gitti. Uzatma sürelerinde de eşitlik bozulmayınca maçın sonucunu penaltılar belirledi.

GOLLER İLK YARIDA GELDİ

İki ekip taraftarlarının büyük ilgi gösterdiği maçta Akşehirspor karşılaşmanın hemen başında kazandığı penaltı ile 1-0 öne geçti. Maçın 5. dakikasında öne geçen kırmızı-beyazlı ekibe Kadınhanı Belediyespor 35. dakikada karşılık verdi. İlk yarı bu sonuçla tamamlandı. Maçın ikinci yarısında ğol olmadı ve müsabaka uzatmaya gitti. Uzatma dakikalarında taraflar birbirine üstünlük sağlayamadı ve maçın sonucunu penaltılar belirledi.

AKŞEHİR 2. PLAY-OFF'U KAZANDI

Kadınhanı Belediylespor'u penaltılarla eleyerek Bölgesel Amatör Lig macerasına devam eden Akşehirspor geçtiğimiz sezonda da Selçukspor'u elemişti. Akşehirspor Selçukspor karşısında da öne geçmiş ancak son dakika golüyle maç uzatmalara gitmişti. Kırmızı-beyazlı ekip uzatma dakikalarında bulduğu 2 golle maçı kazanarak Bölgesel Amatör Ligde kalmaya devam etmişti.

KADINHANI BAL'IN KAPISINDAN DÖNDÜ

Akşehirspor'a penaltılarla yenilen Saiteli Kadınhanı Belediyespor tarihi bir fırsatı kaçırdı. Kadınhanı ekibi Süper Grupta ikinci yarı gösterdiği performansla grubu 2. sırada bitirmiş ve Play-Out maçı oynamaya hak kazanmıştı. Saiteli Kadınhanı Belediyespor tarihinde ilk kez Bölgesel Amatör Lige yükselme maçı oynama hakkı elde ederek Akşehirspor'un karşısına çıktı. Geriye düştüğü maçta beraberliği de yakalamasına rağmen rakibine penaltı atışlarında boyun eğdi. Tarihinde ilk kez Play-Out maçı oynama hakkı kazanan Kadınhanı Belediyespor bu tarihi başarıyı sonuçlandıramadı ve Bölgesel Amatör Lig hayallerini bir başka bahara bıraktı.

BURAK TAŞPINAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.