Akşehir'in yüzü güldü

Akşehir'in yüzü güldü

BAL Ligi'nde Konya'yı temsil eden Akşehirspor evinde ağırladığı Konyalı antrenör Niyazi Kart'ın yönettiği Serik Belediyespor'u Ali Kireş'in attığı golle 1-0 yenerek puanını 10'a çıkardı

Bölgesel Amatör Lig 7. Grup'ta Konya'yı temsil eden Akşehirspor, Nasreddin Hoca Stadyumu'nda grubun iddialı ekiplerinden Serik Belediyespor'u ağırladı. Akşehirspor 15.dakikada Ali Kireş'in attığı golle Konyalı antrenör Niyazi Kart'ın takımı olan Serik Belediyespor'u 1-0 mağlup etti. 7.Grup'ta Konya'yı temsil eden bir diğer temsilcimiz olan Sarayönü Belediyespor ise haftayı bay geçti.

AKŞEHİR BAY GEÇECEK

Bölgesel Amatör Lig'de Konya'yı temsil eden iki takımdan biri olan Akşehirspor, evinde ağırladığı Serik Belediyespor'u Ali Kireş'in attığı golle 1-0 yenmeyi başardı. Maç boyunca baskın taraf olan Akşehirspor, skoru korumasını bilerek 1-0 kazandı. Akşehirspor, 7.hafta sonunda puanını 10'a çıkardı. Kırmızı-beyazlı temsilcimiz 8.haftayı bay geçerek maç oynamayacak.

SARAYÖNÜ MAÇ OYNAMADI

7.Grup'ta Konya'yı temsil eden bir diğer temsilcimiz Sarayönü Belediyespor ise haftayı bay geçerek maç oynamadan kapattı.Ligde 11 puanı bulunan Sarayönü Belediyespor, liderin iki puan gerisinde bulunuyor. Ligde 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan Sarayönü Belediyespor, topladığı 11 puanla 4.sırada bulunuyor. Yeşil-siyahlı temsilcimiz 8.hafta maçında Konyaaltı Belediyespor'a konuk olacak.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.