Akşehir SGK hizmet binasına kavuşuyor

Akşehir SGK hizmet binasına kavuşuyor

Konya'nın Akşehir İlçe Belediye Başkanı Salih Akkaya, bakanlıklar tarafından ilçede yapılan yatırımları yerinde inceledi.

Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, Akşehir'de bakanlıklar tarafından yapılan yatırımları yerinde incelemeye devam ediyor. Bu kapsamda İstasyon Mahallesi Nasreddin Hoca Bulvarı üzerinde yapılan Akşehir İlçe SGK Hizmet Binası inşaat alanını gezen Başkan Akkaya'ya, Başkan Yardımcısı Mevlüt Yiğit, Fen İşleri Müdürü M. Ozan Küçük ve Ankara Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığından gelen kontrol mühendisleri de eşlik etti.

Akşehir'deki yatırımlar kapsamında inşaat çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğinin altını çizen Başkan Akkaya, "Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığımızın bir yatırımı olan SGK Hizmet Binamız bin metrekarelik bir inşaat alanına sahip. KDV dahil yaklaşık 2 milyon TL'lik bedel ile sözleşmesi yapıldı. Nasip olursa Nisan - Mayıs aylarında tamamlanmış olacak. Burası sadece Akşehir'e değil bölgemizdeki diğer ilçelere de hizmet edecektir. Şehrimiz bir bölge merkezi konumunda. Bu binada sosyal güvenlik işlemleriyle ilgili olarak Akşehirimizin yanı sıra çevremizdeki 5 - 6 ilçeye de hizmet verilme imkanı olacaktır. Birçok konuda hemşehrilerimiz Konya'ya giderek bazı hizmetleri İl Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğünden alıyorlardı. Artık birçok hizmet noktasında Konya'ya gidilmesine gerek olmayacağını, bu binanın bitmesi ve hizmete girmesi ile Akşehirli hemşehrilerimiz ve civar komşu ilçemizdeki hemşehrilerimize önem arz edeceğini düşünüyorum. Bu binanın şehrimize ve hemşehrilerime hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.