Akşehir Belediyesi Suriyeli çocukları sevindirdi

Akşehir Belediyesi Suriyeli çocukları sevindirdi

Akşehir Belediyesi, aileleri tarım işçisi olarak çalışan Suriyeli çocuklara, ayakkabı ve giyecek yardımı yaptı. Ayakkabıları ve giyeceklerini almak için Yeni Belediye Sarayındaki "İsraf Etme Yardım Et" mağazasına gelen Suriyeli çocuklar, büyük sevinç yaş

Akşehir Belediyesi, aileleri tarım işçisi olarak çalışan Suriyeli çocuklara, ayakkabı ve giyecek yardımı yaptı.

 Ayakkabıları ve giyeceklerini almak için Yeni Belediye Sarayındaki "İsraf Etme Yardım Et" mağazasına gelen Suriyeli çocuklar, büyük sevinç yaşadı.  Çocuklar mağazada bulunan giysilerden ve ayakkabılardan beğendiklerini aldı.

Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya  yaptığı açıklamada, Yazla Mahallesindeki çadır kentte yaşayan Suriyeli çocukların, ayakkabı ve elbise ihtiyaçları olduğunu yaptıkları ziyarette gördüklerini söyledi.

Bu amaçla "İsraf Etme Yardım Et" projesi kapsamında bu çocukları mağazalarına getirdiklerini ifade eden Akkaya, şunları kaydetti:

"Çocuklarımız İsraf Etme Yardım Et mağazamızdaki giysilerden ve ayakkabılardan beğendiklerini aldı. Bu çocuklarımıza ensar görevimizi en iyi şekilde yerine getirebilmek için çaba gösteriyoruz. Toplumda yaşayan bireyler olarak, sahip olunan imkanlardan muhtaç durumda olanları da yararlandırmak bir insanlık görevidir. Yoksul ve ihtiyaç sahibi insanlarımıza yardım etmek, insani ve ahlaki bir görev. Paylaşma ve yardımlaşmanın toplumsal dayanışmayı güçlendireceğini düşünüyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.