Aksaray’da Kimse Yok Mu İhtiyaç Sahibi Ailelerin Yüzünü Güldürdü

Aksaray’da Kimse Yok Mu İhtiyaç Sahibi Ailelerin Yüzünü Güldürdü

Kimse Yok Mu Derneği Aksaray İyilik Noktası tarafından Ramazan ayında her akşam 51 aileye sıcak iftar yemeği veriliyor. Ayrıca hazırladığı 500 koli Ramazan paketini ihtiyaç sahiplerine ulaştıran dernek, şimdiden bayram hazırlıklarına da...

Kimse Yok Mu Derneği Aksaray İyilik Noktası tarafından Ramazan ayında her akşam 51 aileye sıcak iftar yemeği veriliyor. Ayrıca hazırladığı 500 koli Ramazan paketini ihtiyaç sahiplerine ulaştıran dernek, şimdiden bayram hazırlıklarına da başladı.

Aksaray’da açıldığı yıldan beri yardımsever vatandaşların desteğiyle faaliyetlerini sürdüren Kimse Yok Mu Aksaray İyilik Noktası bu Ramazan’da da çok sayıda ihtiyaç sahibi ailenin yüzünü güldürmeyi başardı. On bir ayın sultanı Ramazan’ın gelmesiyle birlikte harekete geçen ve toplamda 500 aileye gıda paketlerini ulaştıran dernek aynı zamanda 51 aileye de sıcak iftar yemeği ulaştırdı. Bunlardan 9 ailenin Aksaray İyilik Noktası ile aynı mahallede bulunması nedeniyle yemeklerini bizzat aldığını, diğerlerinin ise tek tek evlerine ulaştırıldığını belirten Kimse Yok Mu Aksaray İyilik Noktası Sorumlusu İsa Süslü özellikle sıcak yemek servisinin aileleri son derece memnun ettiğini belirtti.

SÜSLÜ: DERNEĞİMİZ VEREN VE ALAN EL ARASINDA KÖPRÜ OLMAYA DEVAM EDİYOR

Derneğin Ramazan ayında yaptığı çalışmaları değerlendiren Süslü şu ifadelere yer verdi:Biz dernek olarak veren elle alan el arasında köprü vazifesi kurarak, Aksaray’da ihtiyaç sahibi ailelere yardım eli uzatmaya çalışıyoruz. Elbette burada en önemli destek yardımsever kardeşlerimizden geliyor. Ramazan ayı boyunca daha önce tespit edilen muhtaç ailelere 500 gıda paketi ulaştırdık. Ramazan ayı kardeşlik ayı, birlik, beraberlik ayıdır. Kardeşlik adına, beraberlik adına, biz elimizden geldiği kadarıyla fakir ve muhtaç ailelere ulaşmaya çalışıyoruz. Aşırı sıcaklara aldırmadan gönüllülerimiz ev ev gezip ihtiyaç sahiplerini sevindirdiler. Derneğimize yapılan yardımlar doğrultusunda yardım çıtamızı her geçen gün arttırıyoruz. Ramazan’ın ve ardından bayramın güzelliklerini paylaşmak isteyen hayırsever kardeşlerimiz, şubemize uğrayarak bağışta bulunabilirler.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.