Aksaray Üniversitesi 4 Branşın 3’ünde Şampiyon Oldu

Aksaray Üniversitesi 4 Branşın 3’ünde Şampiyon Oldu

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) sportif alanlarda elde ettiği başarılara yenilerini ekliyor. Toplam 4 branşta düzenlenen ÜNİKOP Spor Oyunları'nda 3 branşta şampiyon olan ASÜ, önemli bir başarıya daha imza atmış oldu. KOP Bölgesi Üniversiteler...

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) sportif alanlarda elde ettiği başarılara yenilerini ekliyor. Toplam 4 branşta düzenlenen ÜNİKOP Spor Oyunları'nda 3 branşta şampiyon olan ASÜ, önemli bir başarıya daha imza atmış oldu.

KOP Bölgesi Üniversiteler Birliği (UNİKOP) tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen UNİKOP Spor Oyunları kapsamında Basketbol, Voleybol, Hentbol ve Futsal dallarında müsabakalar oynandı. ASÜ Voleybol, Hentbol ve Basketbol takımları turnuvayı şampiyon olarak tamamladı. UNİKOP Spor Oyunları, KOP Bölgesi üniversitelerinin bulunduğu şehirlerde gerçekleştiriliyor. ASÜ bu kapsamda Hentbol mücadelelerine ev sahipliği yaparken, Niğde Üniversitesi Basketbol, Mevlana Üniversitesi Futsal, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi ise Voleybol müsabakalarına ev sahipliği yaptı.

Rektör Prof. Dr. Mustafa Acar, elde edilen başarının son derece kıymetli olduğunu söyleyerek, “Sporcularımız önemli bir başarıya imza attı ve yarıştıkları 4 branşın 3’ünde şampiyon oldu. Kendilerini ve antrenör hocalarını tebrik ediyorum” dedi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.