Akp'li Başkan İnci: Hendek'te 'Paralelci' Barındırmayacağız

Akp'li Başkan İnci: Hendek'te 'Paralelci' Barındırmayacağız

Sakarya’nın Hendek ilçesinin AKP’li Belediye Başkanı Ali İnci, ilçede Camia’ya ait 3 öğrenci yurdunu kapattı. Hızını alamayan başkan, nefret dolu ifadeler kullandı, Cemaat’e kin kustu. Bir tek Camia mensubunu bile ilçede barındırmayacaklarını...

Sakarya’nın Hendek ilçesinin AKP’li Belediye Başkanı Ali İnci, ilçede Camia’ya ait 3 öğrenci yurdunu kapattı. Hızını alamayan başkan, nefret dolu ifadeler kullandı, Cemaat’e kin kustu. Bir tek Camia mensubunu bile ilçede barındırmayacaklarını söyledi.

Zaman gazetesinin DHA'yı kaynak göstererek yayınladığı habere göre İnci, şunları söyledi: “Biz de Hendek’i bu adamlardan kurtaracağız. Bundan sonra Hendek’te tek bir paralelci bile barınamayacak. Burada kalmaları, yaşamaları ve ticaret yapmaları mümkün değil. Biz sözümüzün eriyiz ve gereğini yaparız. İlk olarak kendimize ve belediyelere ait olan yurtları boşalttırdık. Bu gruptan ve örgütten olanları vatandaşlar da evine sokmayacak. Hiç kusura bakmasınlar, biz mertçe ve delikanlıca seçim öncesi ne dediysek onu yapıyoruz. Zaten Başbakan’ımız, bütün belediye başkanlarına gereğinin yapılması talimatını vermişti. Ben de Başbakan’ımızın izinden gidiyorum ve kendisi balyozla vuruyorsa ben de demirle vuruyorum. Vurmaya da devam edeceğim.”

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.