AKP Sözcüsü Ünal'dan Kılıçdaroğlu'na çok ağır sözler

AKP Sözcüsü Ünal'dan Kılıçdaroğlu'na çok ağır sözler

AKP Sözcüsü Mahir Ünal, partisinin Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısı sonrasında açıklamalarda bulunuyor

AKP Sözcüsü Mahir Ünal, partisinin Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısı sonrasında yaptığı açıklamalarda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı.

Ünal'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

O parmağın arkasındaki irade o parmağın sahibina ait değildir. Kime yaslanarak o parmağı salladıklarını biz çok iyi biliyoruz. Bu devletin başkanı olarak nitelendirdiği Cumhurbaşkanımıza parmak sallayanlar şunu çok iyi bilsinler ki; biz istikrar bozulmasın, Meclis'e zarar gelmesin diye susuyorsak birileri bunu zayıflık zannetmesinler. Böyle bir hadsizlik olamaz, bunu asla kabul edemeyiz.

Kılıçdaroğlu'ndan firavun bile olmaz. Firavun'un bile bir şahsiyeti var. Ondan olsa olsa Musa'ya ihanet eden Samira olur. Biz hiçbir zaman kavmimize ihanet etmedik. Biz Musa'yı da biliriz, Firavun'u da biliriz, Samira'yı da biliriz.

İYİ PARTİ AÇIKLAMALARI

Güneş Motel vakası mahşeri vicdanda büyük bir yara açtı, unutulmadı. Böyle bir şey olduğunda herkes Güneş Motel'i hatırladı. Çünkü insan kendi iradesi ile seçilmiş bir milletvekilinin böyle bir pazarlık içerisinde olmasından rahatsızlık duruyor. Bugün bu pazarlığın niteliği, şekli hangi çerçevede, hangi nüfuzları içerdiğini görüyoruz. Biz burada ahlaki bir sorun gördüğümüz için buna tepki verdik. Siyasetin ahlakını korumanın siyasetin gereği olduğuna inanan bir insan olarak buna tepki verdim. Panik durumu bizde değil, 'erken yakalandık, yangından mal mı kaçırıyorlar' diyen muhalefettedir. Biz çok rahatız. 

Bu işleri gizli kapaklı yapmakla kalmıyorsunuz 15 tane milletvekiline 'istifa et' diyorsunuz. O milletvekilleri dün grup toplantılarında o partinin sıralarına oturmadı. 'Kiralık vekil' dediğimiz zaman neden kızıyorsunuz? Siyasetin ahlakını, siyasetin etiğini korumak tabii ki siyasetçi olarak bize düşüyor. Bizim tepkimizin nedeni de buradaki siyasi ahlaksızlığadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.