Aklınızı başınıza alın

Aklınızı başınıza alın

Hükümetin PKK ve Öcalan’ı siyasi bir simge haline getirdiğini söyleyen Saadet Partisi Karatay İlçe Başkanı Ali Genç, “Bunlar yetmezmiş gibi, Öcalan’ın itibarı bile düşünüyorlar. Aklınızı başınıza alın” diye konuştu

Saadet Partisi Karatay İlçe Teşkilatı 5. Olağan Kongre’ye gidiyor. Pazar günü saat 13.00’de Konya Ticaret Odası’nda gerçekleşecek kongre ile ilgili Saadet Partisi İl Binası’nda basın toplantısı düzenleyen Karatay İlçe Teşkilatı Başkanı Ali Genç, kongreye bütün Konyalıları davet ettilerini belirterek, “Partimizin Genel Başkan Yardımcısı ve  eski Devlet Bakanı Ziyaettin Tokar da kongremizer katılacaktır. Tüm kardeşlerimizi bekliyoruz” dedi. 
 
 
İTİBARINI DÜŞÜNMEK SANA MI KALDI?
Gündemi de değerlendiren Başkan Genç, PKK’nın arkasına aldığı güçlerle Türkiye’yi karıştırmaya devam ettiğini söyledi. PKK ve Öcalan’ın siyasi bir simge haline de getirildiğini kaydeden Genç, “Artık Öcalan’ın itibari bile hükümet tarafından düşünülmektedir. Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, HDP’yi Öcalan’ın itibarını düşünmediği için fırça atıyor. ‘Öcalan’ın bile talep etmediği, Öcalan ile hükümet olarak görüşmediğimiz MİT’in bu görüşmeleri yaptığı bilindiği halde, onun taleplerinin dışında bir takım şeyler ileri sürmek suretiyle Öcalan’ı da zor durumda bıraktığınızı bilmiyor musunuz?’ diyor. 15 yıldır cezaevinde bulunan terör örgütü liderinin fikirlerine önem verilmesi gerektiğini ve onun itibarının zedelenmemesi gerektiğini söyleyen Arınç, HDP’lilerden daha fazla Öcalan’ı düşünen ve ona üzülen bir kişi konumuna düşmüş durumdadır” diye konuştu. 
 
BARIŞ İSTEMİYORLAR 
30 bin insanın ölümüne neden olan bir terör örgütü liderinin itibarını düşünmenin acı bir durum olduğuna dikkat çeken Genç, “Ülkeyi nereden nereye getirdiler.  Hem ülkemiz hem de İslam coğrafyasında gelişen olaylara baktığımızda hep zulüm görenler Müslümanlardır. Yakılan, yıkılan yerlere baktığımız zaman yine Müslümanların evleri başlarına yıkılıyor bombalanıyor, ağlayan gözyaşı döken maalesef hep Müslümanlar oluyor. Etrafımız ateş çemberi ve bu ateşi bizer de sıçratmak için büyük çaba sar ediliyor. Bunları yapan Siyonistler ve Hıristiyan Batı dünyasıdır. Bunların derdi barış değildir. Sadece barış istiyormuş görüntüsü vererek Müslüman ülkelerde örgütlenmek Hırsitiyanlığı ve Yahudiliği de İslam gibi hak din olarak göstermektir. Bunun için İbrahim’i dinler diyerek, dinler arası diyalog diyerek Müslümanların beyinlerini iğfal edip, ifsat çalışmaları yapmaktadırlar” ifadelerini kullandı. 
 
img_0285.jpg
PAPA NEDEN GELİYOR?
Türk iradecilerin Katholik dünyasının ruhani lideri papayı Türkiye’ye davet etmelerine bir anlam veremediklerini ifade eden Genç, şunları söyledi: “Türkleri Nazilere benzetip soykrım yapmakla suçlayan bir kişiye bu kadar derin iltifatın ve muhabbetin sebebi hikmeti nedir? Her fırsatta Erbakan’ın yolundyız diyorsunuz. Peki Erbakan Hoca ne diyor? Milli Görüş lideri Erbakan Hoca’mız 2006 yılında Çağlayan Meydanı’nda Saadet Partisi tarafından papanın gelişini protesto mitinginde; ‘Papa milletimizi hiçe sayarak Patriği ziyaret etmeye ve onun ekümenikliğini perçinleyerek Bizans’ı hortlatmaya geliyor. Büyük Ortaduğu Projesi’nin mimarlarının dini temsilcisi olarak buraya geliyor. Gelmesinin bir diğer nedeni de Ayasofya’yı ziyaret ederek caminin Hıristiyanlık ile ilişkisini tesis etmek için geliyor. AKP yöneticilerini takdis etmek için geliyor. Gidin aklınızı başınıza alın, Papa’nın gelmesini önleyin’ diyordu. Papa, bugün de yine aynı fikirlerle geliyor.”
 
MEHMET AKİF SÜTÇÜ - merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.