Akif Emre'ye son vazife

Akif Emre'ye son vazife

Dün sabah geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Gazeteci yazar Akif Emre için ikindi namazının ardından Fatih Camii'nde cenaze namazı kılındı.

Yeni Şafak Gazetesi kurucu ekibinden, eski genel yayın yönetmeni ve 23 yıllık yazarı Akif Emre’yi kaybettik. 60 yaşındaki Emre, dün Beşiktaş’taki ofisinde geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti. Emre, son yolculuğuna uğurlandı.
 
Akif Emre için ikindi namazının ardından Fatih Camii'nde cenaze namazı kılındı. Fatih Camii'ndeki cenaze namazında Emre'nin oğulları Taha ile Selçuk, eşi Dürdane ve kardeşi Atıf Emre taziyeleri kabul etti.
 
Törene; Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu,11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş,  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yasin Aktay, İstanbul Valisi Vasip Şahin, Albayrak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Albayrak, gazete yazarlarıyla yakınları katıldı.
 
TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Başbakan Binali Yıldırım ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da cenazeye çelenk gönderdi.
 

Bosna'da gıyabi cenaze namazı kılınacak

Yeni Şafak Gazetesi yazarlarından Yusuf Kaplan, yaptığı açıklamada, Akif Emre ile bacanak olduklarını hatırlattı. Kaplan, Akif Emre için Bosna'da gıyabi cenaze namazı kılınacağını da sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.