Akhisarspor son 2 maçı kazandı

Akhisarspor son 2 maçı kazandı

Atiker Konyaspor’un Cuma günü deplasmanda karşılaşacağı Teleset Mobilya Akhisarspor oynadığı son iki maçı kazanarak iyi bir çıkış yakaladı.

Bursaspor galibiyetinin ardından Kardemir Karabükspor'u da deplasmanda 3-0 yenmeyi başaran Teleset Mobilya Akhisarspor, 13 hafta sonra 2'de 2 yaparken gözünü üst sıralara çevirdi. Ligde 12 maç kazanamadıktan sonra üst üste aldığı galibiyetlerle düşme potasıyla arasındaki puan farkını 6'ya çıkardı.  Yeşil-siyahlılarda Teknik Direktör Okan Buruk, ilk 10'u hedeflediklerini söyledi. Çok önemli bir 3 puanı hanelerine yazdırdıklarını anlatan deneyimli teknik adam, "Maça iyi başlamadık ama golü bulduktan sonra toparlandık. Çıkışımızı sürdürüp ilk 10 içinde olmak istiyoruz" dedi.

TÜM KONSANTRASYONUMUZ KONYASPOR MAÇINA

Cuma günü sahalarında Atiker Konyaspor ile karşı karşıya geleceklerini hatırlatan Buruk, "Yeni bir sayfa açtık, yeni başlangıçlar bizi bekliyor. Artık tüm konsantrasyonumuzla Konyaspor maçına odaklanacağız" yorumunu yaptı.

Oynadığı son iki maçtan 6 puan çıkaran Akhisarspor’un kalan maçları ise şu şekilde: Konyaspor, Fenerbahçe(D), Trabzonspor, Gençlerbirliği(D), Başakşehir

ABİDİN KURT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.