Akçay: Maçı Kazanma İsteğimizin Üst Seviyede Olması Bizi Umutlandırdı

Akçay: Maçı Kazanma İsteğimizin Üst Seviyede Olması Bizi Umutlandırdı

Spor Toto Süper Lig'in ikinci haftasında kendi sahasında Sivasspor ile 2-2 berabere kalan Akhisar Belediyespor'da Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay, maçı kazanma isteklerinin üst sevide olmasının kendilerini umutlandırdığını söyledi.Maç...

Spor Toto Süper Lig'in ikinci haftasında kendi sahasında Sivasspor ile 2-2 berabere kalan Akhisar Belediyespor'da Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay, maçı kazanma isteklerinin üst sevide olmasının kendilerini umutlandırdığını söyledi.

Maç sonu düzenlenen basın toplantısında konuşan Akhisarspor Teknik Direktörü Akçay, Sivasspor karşısında iki yarısı farklı bir maç oynadıklarını ifade etti. İlk yarı işe daha fazla sahip olduklarını dile getiren Akçay, "İkinci yarı özellikle penaltı verilen pozisyon sonrası denge bozuldu ve biraz geride kaldık. Yediğimiz ikinci gol kabul edilir gibi değil. Dersimize daha iyi çalışıp bazı konuları daha iyi irdelememiz gerekiyor. Onlardan bir tanesi de top rakipteyken neler yapmamızla alakalı. Tekrar tekrar çalışacağız. Yine de maçı kazanma isteğinin üst seviyede olması bizi umutlandırdı." dedi.

Gazetecilerin sorularını cevaplayan Akçay, Sivasspor lehine verilen ve daha sonra iptal edilen penaltı kararı ile ilgili olarak, "O psikolojiden maçı beraberliğe getirmek bizi biraz daha önümüze bakma konusunda cesaretlendirdi diyebilirim. Penaltı kararından psikolojik anlamda çok etkilendik." diye konuştu.

Hakemler hakkında hiç konuşmadığını belirten Akçay, "Bu maç böyle bitti. Biz Gkekas’ın defansif anlamda takıma katkı yapmayacağını biliyoruz. Biz takım olarak Gkekas’ı taşıyoruz, Gkekas da bizi taşıyor. Bu karşılıklı bir yarar. Gkekas da çok dürüst ve kaliteli bir insan. İdmanlarda çok iyi çalışıyor. Bütün planlarımızda Gkekas’ın stiline göre." dedi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.