Akçay: En Zor Sayılabilecek Maçtan Galibiyetle Ayrıldığımız İçin Mutluyuz

Akçay: En Zor Sayılabilecek Maçtan Galibiyetle Ayrıldığımız İçin Mutluyuz

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu’nun 6. haftasında kendi sahasında Kasımpaşa'yı 2-0 yenen Akhisar Belediyespor'da Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay, kendi evlerinde oynadıkları en zor sayılabilecek maçtan galibiyetle ayrıldıkları için...

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu’nun 6. haftasında kendi sahasında Kasımpaşa'yı 2-0 yenen Akhisar Belediyespor'da Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay, kendi evlerinde oynadıkları en zor sayılabilecek maçtan galibiyetle ayrıldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Maç sonu düzenlenen basın toplantısında konuşan Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, "Bu maça çıkmadan önce ilk yarı itibariyle en zor maç olarak baktık. İstanbul Başakşehir maçında dibe vuran görüntümüzü bu maçta yükseltmemiz gerekiyordu. Bunu sağladık. Orta saha silahlarını elimize alıp, Babel ve diğer oyuncuların iletişimini kesmemiz gerekiyordu. Sahamızda oynayacağımız en zor maçı oynadık. Ofansifi düşünceyi çok iyi uygulayan bir takıma karşı oynayacaktık. Oyuncularımı kutluyorum. Önemli bir müsabakayı kazandığımızı söyleyebilirim. Rakibimizin de gol pozisyonları vardı. Kırılma anlarını biz iyi geçiştirdik. Golden sonra boşlukları arttı. Bizde bunları kullandık.” dedi.

Bir gazetecinin kendileri lehine verilen penaltı kararıyla ilgili olarak sorduğu soruyu yanıtlayan Akçay, “Bana göre hakem kalecinin arkasındaki alanı kademeli alan olarak, kaleciye yardım edebilecek bir kitle var diye değerlendirdi. Saygı duymak lazım. Penaltı olduğunu söyleyebilirim.” diye konuştu.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.