Akademi’ye “Süper” tesis

Akademi’ye “Süper” tesis

Tatlıcak Tesisleri’nin Konyaspor Akademi’ye tahsis edilmesinin ardından Başkan Hilmi Kulluk’un talimatıyla yenilenen tesisler Türkiye’ye bu konuda örnek hale geldi

 

Konyaspor Futbol Akademisinin kullanımı için hazırlanan Konyaspor Tatlıcak Tesisleri basın yeni yüzüyle rakiplere parmak ısırttı.

Konyaspor Başkanı Hilmi Kulluk’un bizzat yürüttüğü çalışmalar neticesinde Futbol Akademisi takımlarının kullanımına sunulan tesislerde Konyaspor’un geleceğine ne kadar önem verildiği bir kez daha net bir şekilde ortaya konmuş oldu.

Son derece modern bir görüntüye kavuşturulan tesislerde idari birimler için hazırlanan alanlar, futbolcuların konaklayacağı odalar, soyunma odaları, kondisyon salonu, çalışma alanları ve boş zamanların değerlendirileceği bölümler, yemekhane, antrenman sahaları yenilendi

BURASI KONYASPOR’UN GELECEĞİ

Burada bir açıklama yapan Konyaspor Basın Sözcüsü Güven Öten, “Burada yapılan şeyler tabi dünden bugüne olacak şeyler değil. Uzun vadeli çalışmalarımız sonucunda ortaya çıktı. Ümit ediyorum buranın meyvesini Konyaspor önümüzdeki yıllarda alacak. Ve buradan yetişen çocukları inşallah hem Konyaspor’umuz için hem ülkemiz faydalı olacak. Terbiyeli, ahlaklı, her şeyiyle dörtdörtlük futbolcular yetiştirmeye çalışacağız. Burası Konyaspor’un geleceği. Burada bulunan tesisler bu gün birçok Süper Lig ekibinin bile sahip olamadığı tesislerdir. Hilmi başkanımızın bu konuda gerçekten çok büyük isteği arzusu vardı. İnşallah bu gerçekleşti bu sene. Eskiden en büyük sıkıntımız konaklama sorunuydu. Şehir dışından gelen genç kardeşlerimizin en azından barınma sorunlarını bundan sonra çözmüş oluyoruz. Bu tesis genç kardeşlerimizin önünü açacak. Bu tesislerin meyvesini birkaç sene sonra hep birlikte almaya başlayacağız. Bazı yaş gruplarında çocuklarımız çalışmalara başladı, hepsine iyi bir sezon geçirmelerini diliyorum, inşallah güzel sezonları birlikte yaşarız” dedi.

HİLMİ KULLUK BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ

Akademi Menajeri Taner Ay ise basın mensuplarına yaptığı açıklamada: “Daha önce Konyaspor’umuza ve ardından 1922 Konyaspor’umuza hizmet eden Tatlıcak Tesislerimiz artık Akademi takımlarımıza hizmet edecek. Yaklaşık 2–3 aydır süren tadilatın ardından çalışmalar neredeyse tamamlandı. Burada U13 takımlarımızdan U19 takımlarımıza kadar tüm takımlarımız dahil olmak üzere yaklaşık 180 – 200 sporcumuz antrenman yapacak. Çocuklarımız burada kendini geliştirici idmanlarda geleceğe hazırlanacak. Bize bu tesislerin kullanımını açan ve yenilenerek ihtiyaçlarımızı karşılayacak şekilde düzenleyen yönetim kurulumuza ve Hilmi başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Spor akademisi için bu tesisler önemli bir hamledir. Artık bundan sonra buradan Konyaspor’umuza ve 1922 Konyaspor’umuza oyuncular hazırlamak için tüm enerjimizi harcayacağız. Bu süre içerisinde bütün antrenörlerimizle, personelimizle inşallah güzel bir planlama yaparak yeni sezona başlayacağız. Burada bize destek olan herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.