Ak Saray satışa çıktı!

Ak Saray satışa çıktı!

AK Saray olarak bilinen yeni Cumhurbaşkanlığı Sarayı satışa çıktı! İstenilen fiyat ise 1 Milyar ABD doları...Cumhurbaşkanlığı Sarayı satışa çıktı!

AK Saray'ı internetten satışa çıkardılar! Hürriyet gazetesin ilan sitesine 1 milyar dolarlık bedel karşılığı Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nı satışa çıkaran isim şimdilik bilinmiyor. Site, ilanı yayından kaldırırken olay kısa sürede sosyal medyada günün konusu haline geldi.

Yeni Cumhurbaşkanlığı Sarayı, satışa çıktı hem de Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla! İnternette yayın yapan bir emlak sitesine ilan veren vatandaş, Cumhurbaşkanlığı Sarayı için "AOÇ'de 1000 Odalı Lüks Saray" başlığını kullandı. 

YAYINDAN KALDIRILDI

Bu ilginç ilan sosyal medyada da günün konusu haline geldi. Site yönetimi ilanı kısa sürede yayından kaldırırken, ilanı kimin verdiği ise şimdilik açıklanmadı.

HÜRRİYET O İLANI SALDIRI DİYE DUYURDU


Cumhurbaşkanlığı Sarayı ve Anıtkabir ile ilgili verilen ilanı kendilerine yönelik saldırı olarak duyuran Hüriyet, ilanın kısa sürede kaldırıldığını; ancak ekran görüntüsünün sosyal medyada paylaşıldığını açıkladı. İşte Hürriyet'in açıklaması;
 
“Büyük bir üzüntüyle karşıladığımız bu kötü niyetli saldırının peşini bırakmayacağız. Bu girişimin faillerinin tespit edilip cezalandırılması için gerekli bütün hukuki girişimleri yarın başlatıyoruz. Bu tür hadiselerin bir daha yaşanmaması için sistemle ilgili gerekli önlemler de ivedilikle alınacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyururuz.”


45.20141120185541.jpg

İşte ilandaki o ilginç detaylar;

 ‘Tayyip Erdoğan' imzalı ilanda şu ifadeler yer aldı;
 
"Evet değerli vatandaşlarım. Milli iradeyi hazmedemeyen bazı mihraklar, bu sarayı gündeme getirerek istismar ettiği için, zaten milletimin olan bu sarayı milletime satıyorum.Sistem kabul etmediği için yazamadım.
 
Sarayımızın fiyatı 1 milyar Amerikan doları. Pazarlık payı var.
 
Saray yerin altında  4, yerin üstünde 4 olmak üzere toplam 8 kat.
 
Şimdilik 1000 odası var. Şu an yapılan kısımlarla oda sayısı 5000'i bulacak.
 
Mahkeme yapımı durdurduğu için, şu an ruhsat yok. Ama yeni HSYK'nın atayacağı hakimler ile bu problem çözülecek.
 
Recep Tayyip Erdoğan"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.