Emre Özgül

Emre Özgül

AK Parti'nin mevcut Milletvekilleri ne diyordu?

AK Parti'nin mevcut Milletvekilleri ne diyordu?

Kıymetli okurlarım;

Bugünkü köşe yazım ile size siyasette kalmayan etiği, ilkeyi örneklemek istedim.

Dün söylenilen ile bugün söylenilen arasında ne gibi tezatlıklar olabilir yine onu örnek göstermeyi istedim.

Kısacası siyaset böyle nezaketsiz bir iş ise, ne size fayda sağlar ne de bize!

**

AK Parti Konya'nın mevcut Milletvekillerinden biri, yıl ise 2015. Söylediği söz şu: “Amaç Türkiye’ye diz çöktürmektir. Bunun yolu da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’na diz çöktürmektir. Ancak bu yiğit insanlar Allah’tan başka kimsenin önünde diz çökmemiş ve asla da çökmeyeceklerdir.”

**

AK Parti Konya'nın mevcut Milletvekillerinden biri, yıl ise 2015. Söylediği söz şu: “Konya'mız herşeyden önemlisi Ahmet Davutoğlu gibi bir Başbakana sahip. O'nu bu zorlu yolculukta asla yalnız bırakmamalıyız.”

**

AK Parti Konya'nın mevcut Milletvekillerinden biri, yıl ise 2015. Söylediği söz şu: “Ben Sayın Başbakanımızın Konyalı olmasının büyük bir şans olduğunu düşünüyorum. Konya’nın da Sayın Başbakanımıza sahip çıkacağına ve Türkiye’de en yüksek oy oranıyla Sayın Başbakanımızın yanında yer alacağına eminim. Bakanlığı döneminde dünyanın onca sorunuyla hemhalken bile Konya’yı hiç ihmal etmediler. Önümüzdeki dönemde inanıyorum ki Konya büyük bir atılım yapacak. İnşallah bizde Konya’ya Sayın Başbakanımızla birlikte hizmet etme fırsatını yakalarız.”

**

AK Parti Konya'nın mevcut Milletvekillerinden biri, yıl ise 2015. Ahmet Davutoğlu'nun kaleme aldığı mektubu Konyalılar'a okudu. Seçim çalışmaları için gittiği yere Davutoğlu'nun selamlarını iletti.

**

AK Parti Konya'nın mevcut Milletvekillerinden biri, yıl ise 2015. Söylediği söz şu: “Şimdi Başbakanımız ve Genel Başkanımız Sayın Ahmet Davutoğlu liderliğinde yeni bir secim beyannamesi ile halkımızın önüne çıktık. Yine büyük, göz kamaştıran hedefler belirledik.”

**

AK Parti Konya'nın mevcut Milletvekillerinden biri, yıl ise 2015. Söylediği söz şu: “Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun Konya’ya olan bağlılığı, aidiyeti ve sevgisi çok büyük. Bunda herkes hemfikirdir. Konya’nın meseleleri ve projelerini bizzat kendisi takip ediyor. Sayın Başbakanımız her halükarda şehrimiz ve ülkemizin yararına olan her şeyde olacağını biliyoruz. Başbakan Ahmet Davutoğlu olmasaydı dolar şu anda 4,5 liranın altında değil, net 5 lira olacaktı.”

**

AK Parti Konya'nın mevcut Milletvekillerinden biri, yıl ise 2015. Söylediği söz şu: “Konya, son yıllarda yapılan yatırımlarla yükselişte. Bunda Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun büyük katkısı var. Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Konyalı olması büyük bir fırsat Konya için.”

**

AK Parti Konya'nın mevcut Milletvekillerinden biri, yıl ise 2015. Söylediği söz şu: “Konya’mızdan Ahmet Davutoğlu Beyin Başbakan olarak Türkiye’mize güç vermesi Konya’mızın motivasyonunu bir kez daha artırmış ve daha da güç katmış oldu.”

**

Peki ya bugün?

Dün bu ifadeleri kullanan insanlar, bugün Davutoğlu ile aynı kareye girmeye, adını anmaya dahi korkuyor.

Sahi, siyaset bu kadar çirkin bir iş mi?

Yoksa insanlarda mı vefasızlık var?

Yoksa insanlardaki dostluk kavramı mı değişti?

Siyasette bir ilke olmalı.

İlkesiz siyaset, ne siyaset yapan insanlara, ne Konya'ya ne de topluma bir şey kazandırır.

Dün “Ağabey” denilen insana bugün bütün kapıları kapatmak, doğrusu siyasetin etiği ile bağdaşmaz.

Ne etiğinden bahsediyorsam acaba!

Son 5-10 yıldır siyasette ilke, etik mi kaldı?

Benim söylemim de boş laf!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Emre Özgül Arşivi
SON YAZILAR