Ak Parti'li vekilin Hollanda sevinci: 'Evet' oyları iki kat arttı

AK Parti İzmir Milletvekili Hüseyin Kocabıyık, Almanya ve Hollanda ile Türkiye arasında yaşanan krizin ardından “Almanya'ya Hollanda'ya hep kızmayalım. Belki azıcık teşekkür de etmeliyiz. Evet oylarına en az iki puan katkı yaptılar” dedi.
Ak Parti İzmir Milletvekili Hüseyin Kocabıyık, Almanya ve Hollanda ile Türkiye arasında yaşanan krizin ardından ‘evet’ oylarının iki puan arttığını söyledi. AKP’li Kocabıyık, “Belki azıcık teşekkür de etmeliyiz” dedi.

Hükümete yakın A Haber’deki “Kadraj” programında konuşan AKP İzmir Milletvekili Hüseyin Kocabıyık, “Bu Almanlara Hollandalılara kızmayalım, belki azıcık teşekkür de etmeliyiz” derken, “eski bir danışman ve araştırmacı olarak söz konusu iki ülkede yaşananlar nedeniyle yurtdışında ve yurtiçindeki ‘Evet’ oylarının kesin olarak 2 puan arttığını gördüğünü” söyledi.
 
Benzer bir açıklama daha önce de Avrupa Birliği Bakanı Ömer Çelik’ten gelmiş, Çelik Hollanda’nın Mevlüt Çavuşoğlu’nun uçuş iznini iptal etmesine ilişkin “Bu tavırla kararsız vatandaşlarımızın bile kararını ‘Evet’ yönünde netleştirmiş oldu.” demişti.

 

İzlenme: 885
VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar