AK Parti'den Abdullah Gül'e flaş yanıt!

AK Parti'den Abdullah Gül'e flaş yanıt!

"Seçimden muhalefet partileri güçlenerek çıkar" diyen 11'inci Cumhurbaşkanı Gül'e yanıt, AK Parti İstanbul milletvekili Metin Külünk'ten geldi.

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, genel seçim sonuçlarına ilişkin, "Açıkça söyleyeyim, muhalefet partilerinin Meclis'te daha güçlü olacaklarını tahmin ediyorum" dedi.

Abdullah Gül'e yanıt AK Parti İstanbul milletvekili Metin Külünk'ten geldi. Külünk internethaber.com'dan Nesrin Yılmaz'a yaptığı açıklamada, "Gördüğüm kadarıyla çözüm sürecini sabote etmek isteyenler, Gezi'den beklediğini bulamayanlar, 17-25 Aralık'tan beklediklerini bulamayanlar şimdi de seçimde AK Parti'nin tek başına iktidara koştuğunu görenler, muhalefeti güçlendirme çabası içindeler, bu millet bu oyunu bozar." dedi.

7 HAZİRAN'DA 8'İNCİ ZAFER

7 Haziran'da AK Parti'nin 8'inci zaferi olacaktır. AK Parti şu anda seçime iktidar olarak giriyor, Türkiye'de iktidar problemi, boşluğu değil, ciddi anlamda muhalefet problemi ve boşluğu var. Mevcut partilerin hiçbirisi muhalefet edebilme kabiliyetine sahip değil. Bir parti silahtan imdat bekliyor, diğer iki parti de Kayseri'den öteye geçemiyor.

7 HAZİRAN'DA SANDIKLARI PATLATACAĞIZ

"Muhalefet partileri seçimden güçlenerek çıkacaklar" cümlesi Sayın Gül'ün kendisini bağlar.  Dolayısıyla ben iktidar partisinin milletvekiliyim, şu anda da sahada çalışma yapıyorum, şu saate kadar yaklaşık 100'e yakın esnaf ziyareti yaptım, 50 iş adamıyla görüştüm, 150 kadın vatandaşımızın iştirak ettiğiı kahvaltıya katıldım. Sabahtan bu saate kadar izlenimlerime bakacak olursak, AK Parti 7 Hazitan'da 8'inci kez sandıkları patlatacağının bütün işaretlerini veriyor.

BİRİLERİ MUHALEFET GÜÇLENSİN DİYE UĞRAŞIYOR

Birileri muhalefeti güçlendirmek için uğraşıyor. Oysa Türkiye'nin çözümsüzlüğe tutsak olmuş muhalefeti değil, çözümü esas alan iktidarın güçlülüğü için konuşulmalı. Sayın Gül'ün söylediği her cümle şahsına aittir. Sokaktaki vatandaşımız bütün gelişmeleri yakinen takip etmektedir ve güçlü bir AK Parti iktidarından son derece memnundur. Ancak gördüğüm kadarıyla çözüm sürecini sabote etmek isteyenler, Gezi'den beklediğini bulamayanlar, 17-25 Aralık'tan beklediklerini bulamayanlar şimdi de seçimde AK Parti'nin tek başına iktidara koştuğunu görenler, muhalefeti güçlendirme çabası içindeler, bu millet bu oyunu bozar.

YÜZDE 70 OY ALABİLECEK PARTİYİZ

AK Parti şu an yüzde 46-47'lerde seyrediyor. Ancak bu bize yetmez, biz Türkiye'de yüzde 70 oy alabilme kapasitesine sahip bir siyasal hareketiz. Biz sanki Kasım 2002'deki seçim gibi sahadayız, sanki 7 Haziran günü yeni baştan iktidar olacak gibi büyük heyecan içindeyiz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.