Ak Parti Vekilleri Kamp İçin Afyonkarahisar'a Gelmeye Başladı

Ak Parti Vekilleri Kamp İçin Afyonkarahisar'a Gelmeye Başladı

AK Parti’nin bu yıl Afyonkarahisar’da gerçekleştireceği 23. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı için AK Parti'li milletvekilleri kampın gerçekleştirileceği otele gelmeye başladı. Bu yıl ikinci kez Afyonkarahisar’da gerçekleştirilecek...

AK Parti’nin bu yıl Afyonkarahisar’da gerçekleştireceği 23. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı için AK Parti'li milletvekilleri kampın gerçekleştirileceği otele gelmeye başladı. Bu yıl ikinci kez Afyonkarahisar’da gerçekleştirilecek kamp öncesinde yine otelin çevresinde geniş güvenlik önlemleri alındı. Otelin duvarlarına, karşısında bulunan binalara Mustafa Kemal Atatürk’ün resmi ve Türk bayrakları ile birlikte bu yıl ilk kez AK Parti Genel Başkanı sıfatıyla kampa katılacak olan Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun resimleri asıldı.

Otele ayrıca AK Parti Afyon Gençlik Kolları tarafından hazırlanmış üzerinde 2 farklı şiir yazan pankartlar asıldı. Bu pankartlarda şu şiirler yer aldı: “Zalime zalim der korkusuzca, Hakkı tutup kaldırır Asımcasına, Memleket uğruna çıktığın yolda, Sonuna kadar seninleyiz Ahmet Hoca.” ve “Fikirlerin ordun oldu, milletin oban ola, Ak ak gençlerin ardında dura, Mazlumların duası kabul ola, Zalimler ayaklarının altına gele, Nenemizin duası kabul ola Hocam.”

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun bu akşam gelmesi beklenen Afyonkarahisar Güral Termal Otel’deki AK Parti kampı 3 gün sürecek. Davutoğlu, ilk kez başkanlık edeceği toplantılarda yarın açılış konuşmasını yapacak ve milletvekilleri ile istişarelerde bulunacak.

Kampa AK Partili Bakanlar, milletvekilleri, genel merkez yöneticileri ve parti kurucuları eşleriyle birlikte katılıyor. Kamp, Davutoğlu’nun, 2 Kasım’da öğleden sonra yapacağı değerlendirme konuşmasıyla sona erecek.

Kamp etrafında da her zaman olduğu gibi geniş güvenlik önlemleri alındı. Otel etrafında çok sayıda polis görev yaparken, otele giden yolda bir mobese aracı kontrol yapıyor. Otele gelenler isimleri listeden kontrol edilerek içeri alınıyor. Otelin girişinde ayrıca üzerinde çok sayıda kamera olan bir araç çevredekileri ve gelenleri kayıt altına alıyor. Ayrıca otelin yanında ambulans, itfaiye araçları ve AFAD ekipleri de hazır bekletiliyor.

    Aramalarda kullanılacak polis köpekleri de milletvekillerinin gelişinden önce otele getirildi. Polis köpekleri hem otele gelişlerde hem de basın mensuplarının toplantıların basına açık bölümüne alınırken aranmasında kullanılıyor.

    Otelin karşısında basın mensupları için de bir yer oluşturulurken, ayrıca kampın gerçekleştirileceği otelin bitişiğindeki yerde de basın mensupları için bir yer tahsis edildi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.