Ak Parti Konya Seçim Çalışmalarını İstişare Etti

Ak Parti Konya Seçim Çalışmalarını İstişare Etti

1 Kasım’daki Milletvekilliği Genel Seçimleri için saha çalışmalarına büyük bir tempo ile devam eden AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat, çalışmalardaki son durumu ele almak ve yeni planlamalar için ilçe başkanlarını topladı.

AK Parti Konya İl Başkanlığı, seçim çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor. 31 ilçe başkanı ve yürütme kurulu üyelerinin katılımlarıyla seçim çalışmalarında gelinen nokta ile yeni planlamalar ele alındı.

İl Başkanlığı’nda gerçekleştirilen toplantıda konuşan, AK Parti İl Başkanı Musa Arat, 1 Kasım’da gerçekleştirilecek seçimler için çalışmalarını büyük bir tempo ile yürüttüklerini dile getirdi. Çalışmaların oldukça verimli ve güzel geçtiğini dile getiren İl Başkanı Arat, “1 Kasımda çok önemli bir sınavımız var. Konya olarak bu seçimden alnımızın akıyla çıkma adına tüm birimlerimizle 7 / 24 sahadayız. Her gün tüm milletvekillerimiz, adaylarımız, aday adaylarımız, teşkilat mensuplarımız, belediye başkanlarımız, belediye meclis üyelerimiz ve binlerce gönüllümüz ile yollardayız, sahadayız milletimizle bir aradayız. Partimizi, yaptıklarımızı, yapacaklarımızı ve Yeni Türkiye’yi anlatıyoruz. Şu an iyi yoldayız. Güzel izlenimler ve sonuçlar alıyoruz. İnşallah 1 Kasım akşamında milletimiz bize olan güvenini bir kez daha gösterecek ve bizleri yine tek başına iş başına getirecek” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.