AK Parti Karatay ilçe teşkilatından vefa yemeği

AK Parti Karatay ilçe teşkilatından vefa yemeği

AK Parti Karatay İlçe Başkanlığı, ilçe teşkilatında geçmişte görev almış parti mensupları için vefa yemeği programı düzenledi.

AK Parti Karatay İlçe Başkanlığı, ilçe teşkilatında geçmişte görev almış parti mensupları için vefa yemeği programı düzenledi.

Aziziye Kültür Merkezinde düzenlenen programa, AK Parti Konya Milletvekili Ömer Ünal, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, teşkilatta görevli parti mensupları ve çok sayıda davetli katıldı.

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, partilerinin kurulduğu günden bu yana ülkeye her alanda bir çok eser kazandırdığını söyledi. Siyasette vefanın olduğunu göstermek için burada olduklarını kaydeden Genç, partinin bütün kademelerinde görev yapan teşkilat mensupları ile birlik ve beraberliği sergilediklerini ifade etti.

"Haçlı zihniyeti kendince bir takım projeleri hayata geçirmeye çalışıyor"

Haçlı zihniyetinin iş başında olduğunu ve kendince bir takım projeleri hayata geçirmeye çalıştığını söyleyen AK Parti Konya Milletvekili Ömer Ünal ise, "Bir taraftan PKK, bir taraftan DEAŞ, bir taraftan KCK, bir taraftan DHKP-C, bir taraftan FETÖ. Adına ne derseniz deyin bu topraklarda bu milleti vatansız bırakmak için her türlü projenin altına imza atmaya çalışıyor. Bunların ağa babaları haçlı zihniyeti. Sayın Cumhurbaşkanımızın dediği gibi akıl hocaları belli. Kendini Almanya'da gösteriyor, Hollanda'da gösteriyor, Avusturya'da gösteriyor. NATO ile gösteriyor. ABD ile gösteriyor" diye konuştu.

"CHP liderinin 18 maddeden haberi yok ki böyle bir açıklama yapıyor"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yeni hükümet sistemi ile ilgili yapmış olduğu açıklamaya da değinen Milletvekili Ünal, "CHP lideri bir açıklama yapmış geçenlerde, "Bir tarafta siyasi Cumhurbaşkanı, bir tarafta Başbakan. Nasıl olacak iki ayrı partinin genel başkanı olursa" diyor. Biz onu değiştiriyoruz işte böyle bir sıkıntı yaşanmasın, gelecekte ülke güçlü iktidarlarla idare edilsin. Bir kişi bu anlamda yüzde 50 ile hükümet kursun. Bu sıkıntılar geçmişte yaşanmış bunu değiştirmeye çalışıyoruz. Ama maalesef 18 maddeden haberi yok. Böyle bir açıklama yapıyor. Sormak lazım bu hangi anlama geliyor. Sen okudun mu diye. Okumayı bilmiyor demek ki" ifadelerini kullandı.

Program sonunda, geçmişte ilçe teşkilatında görev yapmış ve yapmakta olan parti mensuplarına plaket takdim edildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum