AK Parti heyeti Ladik’te vatandaşlarla buluştu

AK Parti heyeti Ladik’te vatandaşlarla buluştu

AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat, milletvekili adayları Muhammed Uğur Kaleli ve Hüsnüye Erdoğan ile İl Yürütme Kurulu Üyeleri, Sarayönü’nün Ladik Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelerek, seçimler için destek istedi.

AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat, AK Parti Konya Milletvekili Adayları Muhammed Uğur Kaleli ve Hüsnüye Erdoğan, İl Yürütme Kurulu Üyeleri, Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, AK Parti Sarayönü İlçe Başkanı Rıza Demir ile Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Kadın Ve Gençlik Kolları Başkan Ve Yönetimleri ile Belediye Meclis Üyeleri; Ladik Mahallesi’nde vatandaşla buluştu. Ladik’te esnafı ziyaret eden ve vatandaşla buluşan AK Parti heyeti, 7 Haziran seçimlerinin önemini, AK Parti’nin bugüne kadar yaptığı hizmetleri, önümüzdeki dönem projelerini anlattı ve Konyalı Başbakan Ahmet Davutoğlu için destek istedi.

“7 HAZİRAN ZAFER GÜNÜMÜZ OLACAK”

Ladik ziyaretini değerlendiren AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat, 7 Haziran seçimleri için yürüttükleri çalışmalarında son günlerine girildiğini söyledi. AK Parti Konya ailesi olarak bugüne kadar hiçbir boşluk bırakmadan çalıştıklarını, tüm birimleriyle her an sahada olduklarının altını çizen Başkan Arat, “Yoğun bir sürecin sonunda bugünlere geldik. Gördüğümüz, AK Parti’ye olan sevgi ve teveccüh hiçbir zaman azalmadı tam tersine artıyor. Gerek genel merkezimiz gerekse bizlerin yaptığı anketlerin sonuçları da bunu bize bir kez daha kanıtlamış oluyor. İnşallah 7 Haziran akşamı yine AK Parti için milletimiz için bir zafer günü olacak” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.