AK Parti Derbent Danışma Meclis Toplantısı yapıldı

AK Parti Derbent Danışma Meclis Toplantısı yapıldı

AK Parti Derbent İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen Danışma Meclisi Toplantısı'na Konya Milletvekili Ömer Ünal ile Derbent Belediye Başkanı Hamdi Acar katıldı.

AK Parti İlçe Danışma Meclisi toplantısında konuşan Derbent Belediye Başkanı Hamdi Acar, bölgenin turizmini kalkındıracak olan Aladağ'a kolay ulaşım için turizm yolunun yatırım planlamasına dahil edilmesi gerektiğini dile getirdi. Aladağ'ın akıbeti hakkında da konuşan Acar, "Konya Milletvekilimiz Sayın Ömer Ünal'a Bölge'nin turizm merkezi haline gelecek olan Aladağ'a daha kolay ulaşım için Derbent - Başarakavak arasındaki yolun yatırım planlamasına dâhil edilmesini rica ettik. Sayın Milletvekilimiz de gerekli girişimlerin yapılacağı sözünü verdiler. Burası turizm bölgesi olduğu için bu yol Aladağ için çok önemli olacak. Aladağ, hep gündemimizde olan bir proje inşallah artık son aşamalarına geldik ve tesislerin yapılması için çalışmaların başlamasını bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

"Her evet oyu, bir Osmanlı tokadı"

Turizm yolunun yatırım programına alınması için gerekli girişimlerin yapılacağını ifade eden AK Parti Konya Milletvekili Ömer Ünal, bölgenin ihtiyacı olan projeleri ve yatırımları yerinde takip ettiğini belirtti. Gündeme dair önemli açıklamalar da yapan Ünal, sözü 16 Nisan Halk Oylaması sonrasında kalkan engellere getirdi. Milletvekili Ömer Ünal, "En büyük teşekkürü Derbentli hemşehrilerimize yapmak gerekiyor. Çünkü 16 Nisan'da ilçe halkımız üzerine düşeni fazlasıyla yerine getirdi. Her bir "evet" oyunun bir Osman tokadı olduğu bilinciyle Derbent, buradan o yedi düvele ve şer odaklarına en güzel cevabı, en güzel Osmanlı tokadını vurdu. Milletimiz 2019 yılında modelin fiili uygulamasıyla bunu tüm milletimiz gelecekte çok daha iyi anlayacak. Sayın Cumhurbaşkanımızın önündeki siyasi partiye üye engelinin kaldırılması da çok önemliydi. Hamdolsun, geçtiğimiz hafta bin 414 delegenin desteği ile yeniden kurucusu olduğu AK Parti'nin genel başkanı oldu. "Aşkım, evladım" dediği partisine yaklaşık 998 gün sonra yeniden geldi ve o heyecanı hem teşkilatlarımızla hem de milletimizle yaşadık" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.