Ak Parti Adayları Kulu’da

Ak Parti Adayları Kulu’da

AK Parti Konya Milletvekili Adayları Hüsnüye Erdoğan ve Muhammet Uğur Kaleli, Konya’nın Kulu ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti Konya Milletvekili Adayları Hüsnüye Erdoğan ve Muhammet Uğur Kaleli, Konya’nın Kulu ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Milletvekili Adayları Erdoğan ve Kaleli’ye ilçedeki ziyaretlerde, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Polat Şimşek, İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Tuba Erdinç, AK Parti Kulu İlçe Başkanı Mehmet Talayhan, İlçe Kadın Kolları Başkanı Tülay Çöp, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yasin Erdoğan ve partililer eşlik etti.

İlk olarak AK Parti Kulu İlçe Başkanlığı’nda istişare eden milletvekili adayları ve partililer daha sonra esnaf ziyaretlerine başladı. Milletvekili Adayı Muhammet Uğur Kaleli, vatandaşların sorunlarını dinledi. Kaleli, vatandaşlardan seçimler için destek istedi.

Milletvekili Adayı Hüsnüye Erdoğan da, KOMEK Kulu Kurs Merkezi, Kulu Belediyesi Yaşlı Yaşam Merkezi ve esnaflara ziyaretlerde bulundu. KOMEK Kulu Kurs Merkezi’ndeki çalışmalar hakkında bilgi alan Erdoğan, Yaşlı Yaşam Merkezi’ne geçerek orada kalan yaşlılarla sohbet etti.

Ziyaretlerin ardından milletvekili adayları, Konya Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Şehrimizi Birlikte Yönetiyoruz’ toplantısına katıldı. Burada konuşan Milletvekili Adayı Muhammet Uğur Kaleli, AK Parti’nin tüm kadrolarının el birliğiyle seçime hazırlandığını dile getirerek, “Bu seçimler, Konya adına çok önemli. Diğer seçimlerden çok farklı. Burada bir parti seçimi yapmıyoruz. Burası bir Başbakan şehri olduğu için, Başbakanımızın seçimlerini yapıyoruz. Ben inanıyorum ki, Konya’daki tüm vatandaşlarımız, Başbakan’ın kıymetini bilerek onu daha farklı yerlerde, daha iyi yerlerde görmek amacıyla Başbakanımıza çok büyük destek ve teveccüh gösterecek" dedi.

Milletvekili Adayı Hüsnüye Erdoğan, AK Parti’nin önemli icraatlar gerçekleştirdiğini ve halka en iyi şekilde hizmet edeceklerini söyleyerek, “Bundan sonra çok daha güzel şeylerin olacağına inanıyoruz. Anayasamızın yeniden yazılması noktasında, çözüm süreci noktasında ve başkanlık sistemine geçiş noktasında Başbakanımızın arkasında dimdik duracağız. Halk tabiriyle Konya’dan 14-0’lık bir skor alarak Başbakanımızın arkasında dimdik duracağız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.