Ak: Konya konuşuluyor

Ak: Konya konuşuluyor

Atiker Konyaspor Genel Müdürü Muhammed Ak, TFF’de görev yaptığı sürede Milli Takımda herkesin Konya’yı konuştuğuna şahit olduğun söyledi

TFF’de görev yaparken Atiker Konyaspor’dan teklif alan ve genel müdürlük koltuğuna oturan Muhammed Ak, gazetecilere açıklamalarda bulundu.  Konya’nın dışarıdan çok iyi bir görüntüsünün olduğunu dile getiren Ak, “TFF’de görev yaptım. Konyaspor’a görev alacağımı duyan tüm arkadaşlarım ve yöneticiler sevinmişti. Konya ve Konyaspor dışarıdan çok iyi görünüyor. Özellikle milli maçlardan sonra Konya bir marka haline geldi. Taraftarlarımız her platformda övgü alıyor. Milli takımda futbolcusundan, hocasına ve yöneticine kadar herkes Konya’yı ve Konyaspor taraftarını konuşuyor” şeklinde konuştu.

TEKLİFİ MEMNUNİYETLE KABUL ETTİM

Muhammed Ak  TFF’de görev yaparken Atiker Konyaspor’dan teklif aldığını ve bu teklifi memnuniyetle kabul ettiğini söyledi.  Ak “Kurumsallaşma sürecinde başkanımızdan bir teklif geldi ve memnuniyetle kabul ettim. 10 gün önce kulüpte görevimize başladık. Benden önce genel müdürlük hizmetinde bulunan kişilere ve Özellikle Önder Sami Güven’e teşekkür ediyorum. Aldığımız bu bayrağı daha yukarılara taşımak amacındayız. Hepimizin ortak bir amacı var Konyaspor. Biz de Konyaspor’un daha iyi yerlere gelmesi adına üzerimize düşen görevi yapacağız. Çalışmalarımıza hızlı bir şekilde başladık. Bizler Konyaspor’da daha iyi ürünler çıkarmak istiyoruz. Ekip olarak çalışacağız. Şu an biz planımız yok ama ileride kurumsallaşma yönünde kulübe farklı birimler eklenebilir” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum