Ailenizle Mükemmel Bir Zamanın Kapısını Aralayan Oyunlar

Ailenizle Mükemmel Bir Zamanın Kapısını Aralayan Oyunlar

Ailenizle Mükemmel Bir Zamanın Kapısını Aralayan Oyunlar

 

Ailenizle beraber mükemmel bir zaman geçirmek için dışarı çıkmanıza gerek yok. Evinizin konforu içerisinde eğlenebilmek ve zaman geçirmek için birbirinden farklı aile oyunlarına yer açın! Çocuğunuz için zeka geliştiren ve sosyal yeteneklerini arttıracak  listemize hemen göz atabilirsiniz.

Monopoly

En çok oynanan aile oyunlarından birisi de, Monopoly! 750 milyondan fazla kişinin oynadığı oyun tüm dünyada popülerliğini korumaya devam ediyor. Emlak alım satımı ve inşasına dayanan oyunda ticari zeka ve doğru hamlelerle en iyi emlak sahibi olabilirsiniz. Bunun için diğerlerinin iflasını sağlamanız gerektiğini unutmayın.

Monopoly, dünyada en çok oynanan oyunlar arasında yer alıyor. En az 2 kişiyle oynanabilen oyun en fazla 8 kişiyle oynanabiliyor. Bu bakımdan arkadaş çevrenizle birlikte oynanabilecek en iyi oyunlardan birisidir. Aileniz ve dostlarınızla mükemmel bir sosyal iletişim ve etkileşim için  oyunu iyi bir seçenektir. Dünyanın birçok ülkesinde popüler masa oyunları arasındaki Monopoly, ticari zeka ve pazarlama yeteneğinizi de ön plana çıkarabileceğiniz oyun türüdür.

Mangala

Özellikle çocukların zekalarının gelişmesi açısından oldukça önemli oyunlar arasında yer alan Mangala, yetişkinlerin de zekalarını zorlayacakları bir oyundur. Osmanlı döneminden beri oynanan ve dünyanın birçok yerin popülerliğini koruyan  ile zorlu beyin egzersizleri yapabilirsiniz. Hem vakit geçirmek hem de iyi bir oyun deneyimi yaşamak için aile oyunları arasında zekayı geliştirmesiyle öne çıkan Mangala'yı tercih edebilirsiniz.

Aile oyunlarına en iyi fiyat avantajından yararlanarak ulaşmak için  sitesini ziyaret edebilirsiniz. Birden fazla aile oyununa ev sahipliği yapan sitede eğlenceli oyunlar hakkındaki yorumları da okuyabilir, fikir sahibi olabilirsiniz. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.